Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 20 noiembrie 2018. Un secret va fi descoperit de persoana iubită

Horoscop dragoste 20 noiembrie 2018. O zi în care dacă nu eşti atent rişti să strici relaţia cu persoana iubită, care va descoperi un secret pe care credeai că l-ai ascuns bine.

Horoscop carieră şi bani 20 noiembrie 2018 Vezi și

Horoscop dragoste 20 noiembrie 2018. O zi în care dacă nu eşti atent rişti să strici relaţia cu persoana iubită, care va descoperi un secret pe care credeai că l-ai ascuns bine.

Horoscop dragoste 20 noiembrie 2018 Berbec

BERBECII au o zi excelentă în plan sentimental. Au parte de momente cum nu au mai avut de mult alături de persoană iubita, dar nici nativii singuri nu sunt feriți de noroc în dragoste astăzi.

Horoscop dragoste 20 noiembrie 2018 Taur

TAURII sunt măcinați de o situație acasă, fie cu partenerul de viață, fie cu o rudă apropiată. E vorba de niște discuțîi care nu suportă amânare, așa că trebuie rezolvate numaidecât.

Horoscop dragoste 20 noiembrie 2018 Gemeni

O poveste din trecut le-ar putea răscoli multe amintiri astăzi GEMENILOR. O persoană cu care au avut o legătură foarte specială poate să reapară din senin în viață lor și să îi dea peste cap.

Horoscop dragoste 20 noiembrie 2018 Rac

RACII pot avea astăzi o discuție decisivă cu privire la viitorul relației lor. Poate fi vorba de o hotărâre care ar putea influență mai multe destine.

Horoscop dragoste 20 noiembrie 2018 Leu

LEII întâmpina ceva tensiuni în viață de cuplu, unde se instalează o stare de... apăsare. Sunt sfătuiți să preia inițiativa în față partenerului și să lămurească problemele.

Horoscop dragoste 20 noiembrie 2018 Fecioară

FECIOARELE ar putea fi prinse... cu mâţa în sac de persoană iubita. Ascund un secret, iar partenerul poate simți asta mai repede decât se așteptau.

Horoscop dragoste 20 noiembrie 2018 Balanţă

Nativii BALANȚă încearcă să lase loc de interpretări într-o discuție mai... apropiată cu o persoană de sex opus, dar semnalele s-ar putea să nu le fie împărtășite și să aibă o dezamăgire.

Horoscop dragoste 20 noiembrie 2018 Scorpion

SCORPIONII sunt darnici din cale-afară cu cei dragi astăzi. Simt nevoia să mulțumească pentru ceva unor apropiați și nu știu cum să o mai facă.

Horoscop dragoste 20 noiembrie 2018 Săgetător

SĂGETĂTORII se vor vedea nevoiți să renunțe puțîn la încăpățânarea lor specifică și să asculte sfaturile persoanei iubite. Vor află că nu se întâmplă nimic rău dacă... merg și pe mâna altora.

Horoscop dragoste 20 noiembrie 2018 Capricorn

CAPRICORNII tind să ia pe umerii lor vină pentru niște discuțîi aprinse cu partenerul de viață. Vor să pună capăt tensiunilor și energiei negative, așa că aleg să lase mai mult de la ei.

Horoscop dragoste 20 noiembrie 2018 Vărsător

O zi perfectă pentru VĂRSĂTORI să iasă puțîn din zona de confort și să cunoască oameni noi, poate chiar să facă o nebunie, un lucru care li se părea intangibil.

Horoscop dragoste 20 noiembrie 2018 Peşti

PEȘTII ar putea face un gest sau să ia o decizie care să îi lase cu gură căscată pe ceilalți. Dar atâta timp cât asta e ceea ce își doresc, nu trebuie să se lase descurajați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 20 noiembrie 2018. Un secret va fi descoperit de persoana iubită