Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 23 noiembrie 2018. O iubire ca în adolescenţă, aşa cum ai visat

Horoscop dragoste 23 noiembrie 2018. Astrele prevăd apariţia unei persoane alături de care vei trăi o iubire ca în adolescenţă, aşa cum ai visat.

Horoscopul dragostei 23 noiembrie 2018 Vezi și

Horoscop dragoste 23 noiembrie 2018. Astrele prevăd apariţia unei persoane alături de care vei trăi o iubire ca în adolescenţă, aşa cum ai visat.

Horoscop dragoste 23 noiembrie 2018 Berbec

BERBECII au energie la cote maxime si o incredere debordanta in propria persoana. Se anunta o zi plina de oportunitati de distractie si relaxare.

Horoscop dragoste 23 noiembrie 2018 Taur

La polul opus, TAURILOR nu le prieste atat de bine aceasta zi. Persoana iubita, dar si prietenii si familia se pot napusti asupra lor cu critici, dupa o decizie luata in graba.

Horoscop dragoste 23 noiembrie 2018 Gemeni

Viata amoroasa a GEMENILOR se poate zgudui azi din temelii. E foarte posibil sa afle ca partenerul de viata in care aveau atata incredere, nu e chiar cine credeau ei.

Horoscop dragoste 23 noiembrie 2018 Rac

RACII prefera sa incheie saptamana in liniste, in locul oricarei alte metode de relaxare pe care ar fi ales-o pana acum. Iar daca o fac in compania potrivita, e un sfarsit de saptamana perfect.

Horoscop dragoste 23 noiembrie 2018 Leu

LEII nu se dau niciodata in spate de la noi provocari in plan sentimental. Nici nativii care au acasa pe cineva, iar asta ar putea crea astazi adevarate batai de cap.

Horoscop dragoste 23 noiembrie 2018 Fecioară

O invitatie neasteptata le aduce zambetul pe buze FECIOARELOR. Poate veni din partea unei persoane influente, care sa le intimideze putin.

Horoscop dragoste 23 noiembrie 2018 Balanţă

Dragoste, liniste si armonie pentru BALANTE in viata de cuplu. O decizie pe care ati luat-o cu partenerul de viata mai demult se va dovedi benefica relatiei voastre.

Horoscop dragoste 23 noiembrie 2018 Scorpion

Nimic nu ii poate atinge astazi pe SCORPIONI. Incep weekendul foarte optimisti si traiesc toata ziua cu sentimentul ca ceva bun urmeaza sa se intample. 

Horoscop dragoste 23 noiembrie 2018 Săgetător

SAGETATORII sunt astazi favoritii astrelor in dragoste. Au mari sanse sa cunoasca o persoana cu care sa rezoneze 100% si sa inceapa o poveste de dragoste ca in adolescenta.

Horoscop dragoste 23 noiembrie 2018 Capricorn

CAPRICORNII au asteptat toata saptamana distractia de weekend, asa ca seara cu siguranta nu ii va prinde in casa. Au muncit enorm si simt nevoia sa se detaseze de tot.

Horoscop dragoste 23 noiembrie 2018 Varsator

Partenerul de viata sau un prieten apropiat le propune ceva inedit VARSATORILOR. O iesire din rutina zilnica pe care sigur nu o vor uita prea curand.

Horoscop dragoste 23 noiembrie 2018 Pesti

PESTII isi petrec aproape intreaga zi visand, dupa ce primesc un telefon sau un mesaj de la o persoana draga. Mare atentie sa nu fiti doar voi cei care se gandesc atat de intens la asta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 23 noiembrie 2018. O iubire ca în adolescenţă, aşa cum ai visat