Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 24 noiembrie 2018. O nouă pasiune, gelozie și o vizită surpriză

Horoscop dragoste 24 noiembrie 2018. Gemenii au parte de o relația de cuplu mai strânsă ca niciodată, iar planurile făcute astăzi merg ca pe roate.

Horoscopul dragostei 24 noiembrie Vezi și

Horoscop dragoste 24 noiembrie 2018. Gemenii au parte de o relația de cuplu mai strânsă ca niciodată, iar planurile făcute astăzi merg ca pe roate.

Horoscop dragoste 24 noiembrie 2018 Berbec

Berbecii ar face bine sa evite discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită. Nu au o zi buna in plan sentimental, iar o mica ceartă ar putea degenera imediat.

Horoscop dragoste 24 noiembrie 2018 Taur

Pe acelaşi subiect

Taurii pot primi o vizită surpriza, la care nu s-ar fi așteptat nici dacă le-ar fi spus cineva. Vorbim de o persoana interesantă de sex opus sau de un prieten mai vechi cu care au rupt legatura.

Horoscop dragoste 24 noiembrie 2018 Gemeni

Relația de cuplu pare mai strânsă ca niciodată pentru Gemeni. Planurile în doi merg așa cum le-au proiectat, iar asta le da o energie molipsitoare care îi va însoți intreaga zi.

Horoscop dragoste 24 noiembrie 2018 Rac

Daca nu scot putin nasul din rutina zilnică, Racii ar putea rata șansa de a se apropia de o persoană cu care au foarte multe lucruri în comun și care îi admiră de la distanță. 

Horoscop dragoste 24 noiembrie 2018 Leu

Leii se văd nevoiți să faca ceva pentru a-și convinge partenerul că nu are motive de gelozie. I-au cam trezit suspiciuni persoanei iubite cu anumite gesturi in ultimele zile.

Horoscop dragoste 24 noiembrie 2018 Fecioară

Din dorința de perfecțiune, Fecioarele riscă să îi ceară persoanei iubite mai mult decât poate aceasta să ii ofere. Partenerul ar putea face un pas in spate din cauza pretențiilor lor.

Horoscop dragoste 24 noiembrie 2018 Balanţă

Intuiția Balanțelor le ajuta să iși dea seama de următoarele mișcări ale persoanei iubite, iar asta le poate fi și avantaj dar, totodata, le poate dauna. 

Horoscop dragoste 24 noiembrie 2018 Scorpion

Scorpionii ajung într-un punct al relației unde se cam instaleaza monotonia. Așa că incearca sa găseasca tot felul de metode pentru a reaprinde flacăra. N-ar strica chiar să incerce sa îl faca gelos pe partenerul de viață. 

Horoscop dragoste 24 noiembrie 2018 Săgetător

Săgetătorii caută compania cuiva de sex opus... mai în varsta. Cineva le trezeste sentimente de admiratie si simt că au mult de invățat de la această persoana.

Horoscop dragoste 24 noiembrie 2018 Capricorn

Capricornii ar face orice, numai ca sa iasa din casa. Abia au asteptat weekendul pentru a se relaxa, asa ca seara îi va gasi ori in oras cu prietenii, la cumparaturi, sau, de ce nu, intr-o plimbare departe de casa.

Horoscop dragoste 24 noiembrie 2018 Vărsător

Vărsătorii își pot descoperi o nouă pasiune. Simt nevoia sa se dezvolte și sa incerce lucruri noi, așa că nimic nu li se va parea iesit din comun.

Horoscop dragoste 24 noiembrie 2018 Peşti

Puțin mai multa atenție pentru persoana iubita ar putea rezolva anumite probleme in viata amoroasa a Peștilor. Oricât ar fi de ocupați, clipele in doi sunt vitale in orice relație.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 24 noiembrie 2018. O nouă pasiune, gelozie și o vizită surpriză