Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 25 noiembrie 2018. Despărțirea poate fi dureroasă, dar sinceritatea ia toate poverile de pe umeri

Horoscop dragoste 25 noiembrie 2018. Gemenii ar putea avea parte de reaprinderea unei flacări mai vechi în plan amoros, în timp ce Scorpionii se simt cu musca pe caciulă în fața persoanei iubite. 

Horoscop dragoste 25 noiembrie 2018 Vezi și

Horoscop dragoste 25 noiembrie 2018. Gemenii ar putea avea parte de reaprinderea unei flacări mai vechi în plan amoros, în timp ce Scorpionii se simt cu musca pe caciulă în fața persoanei iubite.

Horoscop dragoste 25 noiembrie 2018 Berbec

BERBECII sunt astazi ușor vulnerabili. Mare atenție în sfaturile cui va incredeti, pentru ca cineva ar putea profita de sensibilitatea voastra, pentru a va manipula.

Horoscop dragoste 25 noiembrie 2018 Taur

TAURII pot afla o informatie prețioasa despre cineva drag. De asemenea, prezenta la un eveniment ii poate aduce alaturi de o persoana cu multa influență. 

Horoscop dragoste 25 noiembrie 2018 Gemeni

Pentru GEMENI s-ar putea reaprinde o flacara din trecut sau pot lua o decizie care să le consolideze relatia cu persoana iubita.

Horoscop dragoste 25 noiembrie 2018 Rac

O persoană din anturajul lor incepe sa le faca avansuri RACILOR. Sunt luati prin surprindere si nu stiu cum sa raspunda acestor propuneri. Cel mai bine ar fi să-și urmeze intuitia. 

Horoscop dragoste 25 noiembrie 2018 Leu

LEII isi pot pierde putin elanul si increderea in sine, dar, sustinuti de cineva in care au toata increderea, lucrurile vor reintra ușor pe făgașul lor normal.

Horoscop dragoste 25 noiembrie 2018 Fecioară

Putin mai multa atentie si pentru persoana iubita ar completa perfect succesul acestei zile pentru FECIOARE. Nu va cufundati numai in munca, rezultatele arata mult mai bine cand va rezervati timp si pentru voi. 

Horoscop dragoste 25 noiembrie 2018 Balanța

BALANTELE sunt astazi umărul pe care ar putea plânge oricine. Ceva ii face sa fie foarte intelegatori si blanzi cu cei din jur, iar asta le aduce pace interioara.

Horoscop dragoste 25 noiembrie 2018 Scorpion

SCORPIONII se simt cu musca pe caciula in fața partenerului de viata. Sinceritatea ia toate poverile de pe umeri, asa ca ar face mai bine sa marturiseasca ce au facut. 

Horoscop dragoste 25 noiembrie 2018 Săgetător

SAGETATORII găsesc puterea de a pune punct unei situatii pe care au tot amânat-o. Fie e vorba de o despărțire în plan amoros sau de o ruptura de un prieten.

Horoscop dragoste 25 noiembrie 2018 Capricorn

Nimic nu ii poate atinge pe CAPRICORNI astazi, nici macar micile ințepături ale partenerului de viață. Decid să se puna mai mult pe primul loc de acum și să nu se mai lase afectați de orice.

Horoscop dragoste 25 noiembrie 2018 Vărsător

E posibil ca VARSATORII să fie nevoiti sa isi schimbe planurile pe ultima suta de metri. Poate aparea ceva neprevazut, insa asta nu e neaparat ceva suparator.

Horoscop dragoste 25 noiembrie 2018 Pești

O situatie in familie i-ar putea da peste cap pe PESTI. Poate fi vorba de o problema de sanatate a cuiva drag, lucru care ii va mahni foarte tare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 25 noiembrie 2018. Despărțirea poate fi dureroasă, dar sinceritatea ia toate poverile de pe umeri