Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 26 februarie 2019. Eşti cu ochii pe cineva atrăgător, urmează o aventură

Horoscop dragoste 26 februarie 2019. O aventură se prefeigurează pentru astăzi, de ceva vreme eşti cu ochii pe cineva atrăgător, care răspunde pe măsura dorinţelor tale.

Horoscopul dragostei 26 februarie 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 26 februarie 2019. O aventură se prefeigurează pentru astăzi, de ceva vreme eşti cu ochii pe cineva atrăgător, care răspunde pe măsura dorinţelor tale.

Horoscop dragoste 26 februarie 2019 Berbec

BERBECII sunt sfatuiti sa fie mai egoisti astazi si sa incerce sa se puna pe primul loc. Nu e capat de tara daca refuza sa ofere un ajutor, ca sa aiba mai mult timp pentru ei.

Horoscop dragoste 26 februarie 2019 Taur

TAURII au o stare de bine fantastica. Sunt plini de viata, aventurieri si li se recomanda sa isi caute un hobby pentru a-si consuma energia debordanta pe care o au. 

Horoscop dragoste 26 februarie 2019 Gemeni

GEMENII pot avea ceva indoieli in privinta persoanei iubite. Simt un comportament distant din partea acesteia si cauta sa desluseasca misterul.

Horoscop dragoste 26 februarie 2019 Rac

Nativii RAC nu au incheiat o poveste mai veche de iubire. Sau au incheiat-o, dar sentimentele sunt inca acolo si ajung sa le rascoleasca sufletul la auzul unei vesti despre acea persoana. 

Horoscop dragoste 26 februarie 2019 Leu

LEII incearca sa repare o greseala in viata de cuplu, asa ca isi dedica toata atentia partenerului de viata astazi. O mica excursie sau plimbare in doi in care sa isi aminteasca de lucrurile bune dintre ei, este o idee excelenta.

Horoscop dragoste 26 februarie 2019 Fecioară

Chiar daca deciziile cele mai bune sunt cele luate cu inima, ei bine, dragi FECIOARE... uneori e indicat sa ne folosim si de... ratiune. O decizie luata cu sufletul va poate aduce o mare suferinta.

Horoscop dragoste 26 februarie 2019 Balanţă

Mai bine de atat stau BALANTELE astazi in dragoste. Petrec timp in doi si parca orice mici neintelegeri dintre ei si jumatatea lor dispar ca prin minune.

Horoscop dragoste 26 februarie 2019 Scorpion

Daca faceti o promisiune, dragi SCORPIONI, asigurati-va ca o si indepliniti. Ati putea fi pus intr-o lumina proasta astazi, chiar din cauza neseriozitatii voastre.

Horoscop dragoste 26 februarie 2019 Săgetător

SAGETATORII au capul in nori de felul lor, iar daca pun ochii pe cineva atragator... atunci haosul din viata lor se adanceste si mai tare. Si nu este un lucru rau, acesti nativi traiesc pentru aventura si noi provocari.

Horoscop dragoste 26 februarie 2019 Capricorn

Si CAPRICORNII sunt la inaltime in plan sentimental. O veste buna ii asteapta astazi, o persoana foarte draga de departe le poate face o vizita surpriza.

Horoscop dragoste 26 februarie 2019 Vărsător

Chiar daca ziua poate incepe monoton pentru VARSATORI, ei bine... nu se va si termina la fel. Li se recomanda sa nu stea in casa si sa dea curs unor invitatii... unde sa se faca vazuti.

Horoscop dragoste 26 februarie 2019 Peşti

PESTII isi doresc sa evite astazi singuratatea cu orice pret.  Nu sunt intr-o perioada buna in plan sentimental si simt in permanenta nevoia de oameni in jurul lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 26 februarie 2019. Eşti cu ochii pe cineva atrăgător, urmează o aventură