Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 28 mai 2019. O poveste de amor se transformă în marea iubire

Horoscop dragoste 29 mai 2019. Dragostea pluteşte în aer şi transformă relaţia ta în ceva serios, după ce povestea de amor devine marea iubire.

de Redactia Observator

la 28.05.2019, 08:10

Horoscopul dragostei 28 mai 2019 Vezi și

Horoscop dragoste 29 mai 2019. Dragostea pluteşte în aer şi transformă relaţia ta în ceva serios, după ce povestea de amor devine marea iubire.

Horoscop dragoste 29 mai 2019 Berbec

Un prieten ii va ajuta pe nativii zodiei Berbec să clarifice o neînțelegere cu persoana iubită, apărută din cauza unor bârfe. Situația nu este gravă și totul va reveni la normal în scurt timp.

Horoscop dragoste 29 mai 2019 Taur

Iar Taurii sunt foarte activi astazi, vor face numai ce vor, iar parerile celor din jur nici ca mai conteaza.

Horoscop dragoste 29 mai 2019 Gemeni

Gemenii vor întoarce capete astăzi. Dar asta nu e neapărat bine. Atenţia pe care o primesc de la persoanele din jur ar putea veni la pachet cu reproşuri din partea partenerului, care se simte neglijat.

Horoscop dragoste 29 mai 2019 Rac

Racii vor avea parte de o zi relaxanta. Se vor bucura de compania prietenilor si a familiei si isi vor face planuri pentru o mica excursie.

Horoscop dragoste 29 mai 2019 Leu

Si Leii se simt excelent in compania prietenilor, dar refuza sa cunoasca si persoane noi. Experientele anterioare i-au facut sa constientizeze ca au nevoie de stabilitate.

Horoscop dragoste 29 mai 2019 Fecioară

Fecioarele au sanse mari sa plece astazi din oras, insa nu in interes de serviciu, ci pentru distractie. Compania va fi una extrem de placuta.

Horoscop dragoste 29 mai 2019 Balanţă

Si voi Balantelor veti  avea o zi perfecta!  Partenerul de viata va face pe plac, familia va este aproape, iar colegii de serviciu vor face orice sa va intre in gratii.

Horoscop dragoste 29 mai 2019 Scorpion

Ei bine, pentru Scorpioni dragostea pluteste in aer. Evenimentele din aceasta perioada ii  apropie de persoana iubita si se gandesc la ceva mult mai serios.

Horoscop dragoste 29 mai 2019 Săgetător

O zi destul de emotionanta ii asteapta astazi pe nativii zodiei Sagetator, asta pentru ca urmeaza sa ia parte la un eveniment important. 

Horoscop dragoste 29 mai 2019 Capricorn

Capricornii sunt foarte relaxati si isi propun ca in aceste zile sa nu lase pe nimeni si nimic sa le sctrice starea. 

Horoscop dragoste 29 mai 2019 Vărsător

Dupa cateva zile de agitatie, Varsatorii vor doar sa se odihneasca si sa se rasfete. Vor avea parte de momente speciale.

Horoscop dragoste 29 mai 2019 Peşti

E posibil ca o veche cunostinta sa va apara brusc in cale, dragi Pesti  si cine stie poate aceasta reintalnire va va pune inima pe jar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 28 mai 2019. O poveste de amor se transformă în marea iubire