Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 29 octombrie 2018. Şi bani şi iubire, dar, atenţie, nu trebuie amestecate

Horoscop dragoste 29 octombrie 2018. Noroc la bani şi în dragoste în aceeaşi zi. Dar mare atenţie, nu amestecaţi afacerile cu iubirea.

Horoscopul dragostei 29 octombrie 2018 Vezi și

Horoscop dragoste 29 octombrie 2018. Noroc la bani şi în dragoste în aceeaşi zi. Dar mare atenţie, nu amestecaţi afacerile cu iubirea.

Horoscop dragoste 29 octombrie 2018 Berbec

Berbecii vor fi în centrul atenţiei astăzi. Dispun de mult simţ al umorului, aşa că nu le va fi greu să aducă zâmbetul pe buze celor din jur.

Horoscop dragoste 29 octombrie 2018 Taur

Ideal ar fi ca Taurii să se odihnească şi să lase grijile deoparte. O carte sau o plimbare cu o persoană dragă le-ar putea reda zâmbetul.

Horoscop dragoste 29 octombrie 2018 Gemeni

Gemenii sunt prietenoşi şi amabili cu toată lumea. Acest fapt îi face pe cei din jur să îi aprecieze şi mai mult şi să le caute compania.

Horoscop dragoste 29 octombrie 2018 Rac

Racii ar trebui să ştie că vorba dulce mult aduce. Aşa că, în ciuda situaţiilor tensionate de astăzi, calmul n-ar trebui să le lipsească.

Horoscop dragoste 29 octombrie 2018 Leu

Leii au noroc în dragoste dar şi la bani. Însă nu trebuie să lase sentimentele să le influenţeze deciziile financiare. Nu amestecaţi amorul cu banii, fiindcă nu merg bine împreună.

Horoscop dragoste 29 octombrie 2018 Fecioară

Fecioarele nu duc lipsă de pretendenţi, dar parcă simt nevoia să primească mai multe complimente chiar de la partenereul de viaţă.

Horoscop dragoste 29 octombrie 2018 Balanţă

Nativii Balanţă au cam neglijat în ultima vreme capitolul sănătate şi asta nu e deloc bine. O mai mare atenţie acordată acestuia, i-ar scuti de multe probleme. 

Horoscop dragoste 29 octombrie 2018 Scorpion

Scorpionii sunt dinamici, iar viaţa sentimentală capătă aspecte din ce în ce mai pozitive. Aceşti nativi se bucură de compania persoanei iubite şi se vor implica trup şi suflet în tot ce li se oferă nou.

Horoscop dragoste 29 octombrie 2018 Săgetător

Relaţia sentimentală a nativilor Săgetător stagnează de o bună perioadă de timp, iar asta îi va pune pe gânduri.

Horoscop dragoste 29 octombrie 2018 Capricorn

Capricornii se vor concentra asupra vieţii de cuplu. Îşi vor asuma responsabilităţi noi şi îi vor promite persoanei iubite cerul şi luna pentru a o ţine aproape.

Horoscop dragoste 29 octombrie 2018 Vărsător

Vărsătorii nu vor fi o companie tocmai plăcută. Astăzi vor fi foarte agitaţi şi va fi imposibil să-şi stăpânească nervii.

Horoscop dragoste 29 octombrie 2018 Peşti

Nativii Peşti au portofelul plin dar nu se vor putea bucura de asta. Relaţia cu persoana iubită va trece astăzi prin momente ternsionate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 29 octombrie 2018. Şi bani şi iubire, dar, atenţie, nu trebuie amestecate