Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei 30 martie 2019. Zâmbetul este cuvântul de ordine pentru Săgetători

Berbecii ar trebui sa tina cont de sfaturile pretioase oferite de o persoana draga acum ceva timp, pentru ca este momentul sa le puna in aplicare, in special in relatia cu persoana iubita.

de Redactia Observator

la 30.03.2019, 11:54

Vezi și

Berbecii ar trebui sa tina cont de sfaturile pretioase oferite de o persoana draga acum ceva timp, pentru ca este momentul sa le puna in aplicare, in special in relatia cu persoana iubita.

Taurii nu ar trebui sa pretinda ca este totul in regula in povestea lor de dragoste, daca lucrurile nu stau deloc asa. E musai sa ia atitudine daca vor sa isi pastreze relatia.

O zi plina numai de distractie si de momente perfecte de creat amintiri alaturi de prieteni pentru Gemeni. Trebuie sa profite din plin de acest weekend si sa nu refuze nimic.

Astazi pentru Raci ar fi mai bine sa evite orice discutie in contradictoriu, pentru ca ar putea degenEra totul intr-o situatie pe care cu greu o vor mai rezolva.

Ar putea sa bata clopote de nunta pentru nativii Leu. Unii dintre ei isi pot lua inima in dinti si sa isi ceara in casatorie jumatatea, dar nici nativii singuri nu stau mai rau la capitolul dragoste.

Fecioarele sunt inebunite dupa jocuri, flirturi si. in general lucruri lipsite de certitudine, asa ca vor cauta adrenalina in tot ce tine de acestea.

O parte dintre nativii Balanţă pot simti o usoara nemultumire fata de ei insisi. Nu prea se simt confortabil fie in relatia pe care o au, fie intr-un cerc de prieteni si li se recomanda sa taie raul de la radacina.

Scorpionii trebuie sa aiba mare grija la deciziile pe care le iau astazi in plan personal, pentru ca fara sa isi dea seama, le-ar putea influenta puternic viata de acum incolo.

Zambetul este cuvantul de ordine astazi pentru Săgetătorii. Se trezesc in tot felul de coincidente si de situatii amuzante care le ridica foarte mult moralul si ii fac sa priveasca viata. putini mai relaxati.

Capricornii stiu ca o poveste de dragoste pe care o traiesc nu are mari sanse de viitor, insa starea de bine pe care le-o da acea persoana ii face sa ramana langa ea, neconditionat.

Vărsătorii pot revedea un om foarte drag, cu care nu s-au mai intalnit de multa vreme. Este posibila si o calatorie, departe de casa si de ganduri.

Calatorii si intalniri prevad astrele si in cazul Peştilor, dar si previziuni foarte bune in dragoste, o a doua sansa din partea unei persoane sau un nou inceput.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei 30 martie 2019. Zâmbetul este cuvântul de ordine pentru Săgetători