Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 5 decembrie 2018. O escapadă te pune pe jar

Horoscop dragoste 5 decembrie 2018. O escapadă te pune pe jar. Aşa că lasă acasă comoditatea şi ieşi din rutina zilnică.

Horoscopul dragostei 23 octombrie 20185 decembrie Vezi și

Horoscop dragoste 5 decembrie 2018. O escapadă te pune pe jar. Aşa că lasă acasă comoditatea şi ieşi din rutina zilnică.

Horoscop dragoste 5 decembrie 2018 Berbec

Daca in plan profesional BERBECII nu au prea mare noroc astazi, iata ca lucrurile in viata personala stau mai bine. Persoana iubita ii poate surprinde cu planuri de vacanta.

Horoscop dragoste 5 decembrie 2018 Taur

Nativii TAUR ar putea avea parte de o surpriza. Vor cunoaste mai bine pe cineva de care nu credeau ca ii leaga prea multe, persoana de care vor ramane impresionati.

Horoscop dragoste 5 decembrie 2018 Gemeni

Relatia amoroasa a GEMENILOR pare ca intra pe un nou fagas. Norii negri par sa le fi parasit orizontul si se pot bucura din nou de clipe minunate in doi.

Horoscop dragoste 5 decembrie 2018 Rac

RACII pot intra in atentia cuiva din cercul lor de prieteni. Asta nu ii bucura foarte tare, astrele prevad ca ei nu impartasesc sentimentele acestei persoane, asa ca ar putea aparea o ruptura.

Horoscop dragoste 5 decembrie 2018 Leu

Putin mai multa afectiune pentru partenerul de viata, dragi LEI, si totul va va merge ca pe roate si in dragoste. Ar fi pacat sa iscati certuri cand va e lumea mai draga. 

Horoscop dragoste 5 decembrie 2018 Fecioară

Nativii FECIOARA vor ierta astazi pe cineva care le-a gresit in trecut si cu care au rupt prietenia. E vorba de cineva de care au fost foarte apropiati mai demult.

Horoscop dragoste 5 decembrie 2018 Balanţă

BALANTELE dedica aceasta vietii personale. Vor sa isi puna putin gandurile in ordine, simt ca ceva le scapa de sub control si nu suporta starea de neliniste. 

Horoscop dragoste 5 decembrie 2018 Scorpion

Cineva ii tine ca pe jar pe SCORPIONI, in plan amoros. Traiesc o stare adolescentina, de incertitudine, in care nu stiu ce urmeaza sa se intample, dar astrele spun ca lucrurile merg intr-o directie buna. 

Horoscop dragoste 5 decembrie 2018 Săgetător

Desi in general nu le lipseste curajul, astazi SAGETATORII sunt cam reticenti in a-i marturisi partenerului ce ii deranjeaza. Iar astrele chiar spun ca ar fi bine sa nu o faca.

Horoscop dragoste 5 decembrie 2018 Capricorn

CAPRICORNII trebuie sa aiba mai multa grija cu sanatatea. Tind sa se neglijeze de cele mai multe ori in favoarea altor lucruri, iar asta se va simti.

Horoscop dragoste 5 decembrie 2018 Vărsător

E o zi perfecta pentru VARSATORI sa restabileasca niste relatii care s-au cam destramat. Nu e niciodata prea tarziu pentru a da un telefon cuiva drag sau a-l invita la o cafea.

Horoscop dragoste 5 decembrie 2018 Peşti

PESTII au mare nevoie de o escapada, departe de rutina in care s-au afundat in ultima perioada. Astrele ii sfatuiesc sa lase comoditatea acasa si sa descopere mai mult din lumea din jur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 5 decembrie 2018. O escapadă te pune pe jar