Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 6 noiembrie 2018. Iubire nebună, armonie şi răsfăţ

Horoscop dragoste 6 noiembrie 2018. Toate merg ca pe roate şi iubirea e debordantă. Ea aduce armonie şi răsfăţ între îndrăgostiţi.

Horoscop carieră şi bani 6 noiembrie 2018 Vezi și

Horoscop dragoste 6 noiembrie 2018. Toate merg ca pe roate şi iubirea e debordantă. Ea aduce armonie şi răsfăţ între îndrăgostiţi.

Horoscop dragoste 6 noiembrie 2018 Berbec

BERBECII sunt sfătuiți să lase deoparte gelozia și sentimentele de invidie. Chiar dacă partenerul de viață le da motive să se simtă așa, ar face bine să evite un conflict.

Horoscop dragoste 6 noiembrie 2018 Taur

TAURII au ceva dispute cu persoană iubita, din cauza că vor să aibă mereu ultimul cuvânt. Dacă vor armonie în cuplu, trebuie să mai renunțe din când în când la orgoliu.

Horoscop dragoste 6 noiembrie 2018 Gemeni

GEMENII continuă să se bucure de o perioada foarte bună pentru legăturile sentimentale, de la relațiile amoroase sau cele de prietenie, până la conexiunea cu cei dragi din familie.

Horoscop dragoste 6 noiembrie 2018 Rac

Nativii RAC sunt cuceritorii zodiacului astăzi. Au un farmec aparte și o energie pozitivă, calități care îi vor ajută să se bage pe sub pielea cui doresc astăzi.

Horoscop dragoste 6 noiembrie 2018 Leu

LEII au o energie debordantă dis de dimineață, dar riscă să o risipească inutil. Li se cam urcă a cap atenția primită în jur și își pot neglija persoană iubita. 

Horoscop dragoste 6 noiembrie 2018 Fecioară

FECIOARELE sunt sfătuite astăzi... să fie ele cele care mențin echilibrul în cuplu. Nu stau prea bine în plan sentimental, dar astrele prevăd doar o scurtă perioada în acest fel. 

Horoscop dragoste 6 noiembrie 2018 Balanţă

Nativii BALANȚă ar putea fi nevoiți să ia o decizie... dureroasă în relația cu partenerul. E posibil să afle un secret care îi va face să pună capăt poveștii, fără discuții.

Horoscop dragoste 6 noiembrie 2018 Scorpion

SCORPIONII se joacă de-a șoarecele și pisica în relația cu partenerul de viață. Îl bănuie de ceva, dar parcă nu ar vrea să îl ia încă la întrebări, așa că pun la cale un plan înainte.

Horoscop dragoste 6 noiembrie 2018 Săgetător

SAGETATORII sunt rasfatatii zodiacului. Au parte de mici momente romantice în cuplu, care au cam lipsit în ultima vreme. E posibil să plănuiască o excursie în doi. 

Horoscop dragoste 6 noiembrie 2018 Capricorn

Sentimente mai vechi revin în viață CAPRICORNILOR și îi pot da peste cap. Nu reușesc să treacă peste o despărțire din trecut, iar asta îi cam frustrează.

Horoscop dragoste 6 noiembrie 2018 Vărsător

VARSATORII pot avea mici conflicte cu persoană iubita sau cu un prieten apropiat. Vor ieși din asta nesifonati însă, ajutăți de încăpățânarea lor de a avea dreptate. 

Horoscop dragoste 6 noiembrie 2018 Peşti

PEȘTII se văd nevoiți să aplaneze niște certuri... în familie. Trebuie să țină cont că a favoriza pe cineva înseamnă a întoarce spatele altcuiva, așa că cel mai bine ar fi să fie imparțiali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 6 noiembrie 2018. Iubire nebună, armonie şi răsfăţ