Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 7 noiembrie 2018. Gelozie, dragoste secretă şi egoism

Horoscop dragoste 7 noiembrie 2018. Gelozia nu e bună şi îl poate îndepărta pe partener. O dragoste secretă e descoperită astăzi, în vreme ce unii nativi ar trebui să înţeleagă faptul că nu mereu e vorba despre ei.

Horoscopul dragostei 7 noiembrie 2018 Vezi și

Horoscop dragoste 7 noiembrie 2018. Gelozia nu e bună şi îl poate îndepărta pe partener. O dragoste secretă e descoperită astăzi, în vreme ce unii nativi ar trebui să înţeleagă faptul că nu mereu e vorba despre ei.

Horoscop dragoste 7 noiembrie 2018 Berbec

BERBECII încep ziua cu... mici înțepături din partea persoanei iubite. Partenerul pare că vrea să îi sicaneze și să le spună ceva subtil, lucru care poate stârni o ceartă.

Horoscop dragoste 7 noiembrie 2018 Taur

Noroc mare în dragoste pentru TAURI.  Pot descoperi că o persoană pe care o iubesc în secret și de care nu știau cum să se apropie, le poartă aceleași sentimente.

Horoscop dragoste 7 noiembrie 2018 Gemeni

GEMENII continuă săptămâna cu armonie și multă afecțiune în viață de cuplu. Nativii singuri au și ei șanse de a cunoaște o persoană cu care să aibă multe lucruri în comun.

Horoscop dragoste 7 noiembrie 2018 Rac

RACII ar face bine să fie puțin mai cumpătați în relația cu persoană iubita. Excesul de gelozie sau tendința lor de a-și sufocă partenerul cu atenție, îl poate îndepărta pe acesta.

Horoscop dragoste 7 noiembrie 2018 Leu

Nativii LEU trebuie să depună ceva eforturi să înțeleagă că nu totul trebuie să fie în avantajul lor. Sunt sfătuiți să renunțe la orgolii și să pună binele relației pe primul loc.

Horoscop dragoste 7 noiembrie 2018 Fecioară

FECIOARELE se văd nevoite să facă o mărturisire pentru a scapă de un sentiment de vină pe care îl tot simt. Sinceritatea și comunicarea sunt cuvintele cheie în relația cu persoană iubita.

Horoscop dragoste 7 noiembrie 2018 Balanţă

BALANȚELE simt nevoia de... puțină noutate în viață de cuplu. Fie caută să dea un suflu proaspăt relației, fie pot lua o decizie radicală, de a pune capăt unei povești.

Horoscop dragoste 7 noiembrie 2018 Scorpion

Așteptările prea mari de la persoană iubita o pot pune pe această pe fugă, dragi SCORPIONI. O discuție cu partenerul pentru a-i explică și perspectiva voastră e cea mai indicată.

Horoscop dragoste 7 noiembrie 2018 Săgetător

SĂGETATORII se pot lasă copleșiți de apariția unei persoane din trecut, la care au ținut foarte mult. Sunt sfătuiți totuși să fie echilibrați și să nu își arate vulberabilitatea.

Horoscop dragoste 7 noiembrie 2018 Capricorn

CAPRICORNII sunt atât de absorbiți de muncă astăzi, încât își cam neglijează partenerul. Astrele le recomandă să încerce să își îndrepte atenția și în viață personală.

Horoscop dragoste 7 noiembrie 2018 Vărsător

Dragi VĂRSĂTORI, o persoană de sex opus va captează atenția și va poate face să uitați pentru puțîn timp de persoană iubita. Chiar dacă un flirt nevinovat n-a făcut rău nimănui, sunteți sfătuiți să fiți cu ochii în patru.

Horoscop dragoste 7 noiembrie 2018 Peşti

PEȘTII pot fi luați la rost de partener, pentru un lucru pe care nu l-au făcut. Astrele le recomandă să se înarmeze cu multă răbdare în discuțîi și să nu pună la sufet răutățile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 7 noiembrie 2018. Gelozie, dragoste secretă şi egoism