Antena Meniu Search
x

Horoscopul dragostei 8 noiembrie 2018. Veste mare care aduce fericire nebănuită în cuplu

Horoscopul dragostei 8 noiembrie 2018. O veste mare aduce o fericire nebănuită în cuplu. Un copil e pe drum, rod al unei iubiri uriaşe.

Horoscopul dragostei 8 noiembrie 2018 Vezi și

Horoscopul dragostei 8 noiembrie 2018. O veste mare aduce o fericire nebănuită în cuplu. Un copil e pe drum, rod al unei iubiri uriaşe.

Horoscopul dragostei 8 noiembrie 2018 Berbec

Nativii BERBEC simt nevoia de puțină stabilitate în viață de cuplu. Niște evenimente recente i-au dat peste cap și sunt ușor confuzi.

Horoscopul dragostei 8 noiembrie 2018 Taur

TAURII au astăzi toate șansele să înceapă un nou capitol în viață de cuplu. Astrele prevăd o mutare împreună cu persoană iubita sau o achiziție care îi va uni.

Horoscopul dragostei 8 noiembrie 2018 Gemeni

Împlinirea în plan sentimental a multor nativi din zodia GEMENI ar putea stârni ceva invidii în jur. Sunt sfătuiți să nu plece urechea la orice zvon auzit.

Horoscopul dragostei 8 noiembrie 2018 Rac

RACII pică astăzi într-o ușoară melancolie și preferă mai degrabă să petreacă timp cu ei înșiși, par că au nevoie de o pauză în relația lor. 

Horoscopul dragostei 8 noiembrie 2018 Leu

LEII ar putea afala astăzi o veste care să schimbe multe în relația cu partenerul. Astrele prevăd chiar apariția unui copil.

Horoscopul dragostei 8 noiembrie 2018 Fecioară

Nativii FECIOARA sunt puși în dificultate de comportamentul puțin straniu al persoanei iubite. Simt că li se ascunde ceva, dar sunt sfătuiți să nu dea curs impulsurilor și să aibă răbdare.

Horoscopul dragostei 8 noiembrie 2018 Balanţă

BALANȚELE tind să invadeze intimitatea partenerului și să îl supere pe acesta cu niște întrebări. Sunt sfătuite să fie puțin mai rezervate și să nu lase loc de interpretări.

Horoscopul dragostei 8 noiembrie 2018 Scorpion

SCORPIONII sunt sfătuiți să se bucure de moment și să nu își mai pună prea multe întrebări legate de viitor în relația cu partenerul. Lucrurile menite să se întâmple, vor veni de la sine.

Horoscopul dragostei 8 noiembrie 2018 Săgetător

Un telefon i-ar putea ține cu zâmbetul pe buze întreagă zi pe SĂGETATORI. Pot primi vești de la cineva la care s-au tot gândit în ultima vreme, iar asta îi va bucură enorm.

Horoscopul dragostei 8 noiembrie 2018 Capricorn

CAPRICORNII pot lega o idilă cu o persoană la care nu s-ar fi așteptat vreodată. Poate fi vorba de un om care le-a fost alături într-un moment greu din viață lor.

Horoscopul dragostei 8 noiembrie 2018 Vărsător

O flacăra din trecut s-ar putea reaprinde pentru VĂRSĂTORI. Poate fi vorba de o iubire din adolescență, poate chiar prima poveste de dragoste pe care au trăit-o. 

Horoscopul dragostei 8 noiembrie 2018 Peşti

PEȘTII sunt curpinsi de un sentiment de... nerăbdare. Parcă așteaptă să se întâmple ceva în relația lor și stau că pe ghimpi astăzi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Horoscop » Horoscopul dragostei 8 noiembrie 2018. Veste mare care aduce fericire nebănuită în cuplu