Antena Meniu Search
x

Horoscopul lunii februarie 2021. Cupidon îşi face simţită prezenţa

Horoscop februarie 2021. Astrologii întrevăd surprize frumoase în dragoste pentru unii nativi ai zodiacului. Luna iubirii promite veşti bune pentru cei care îşi caută sufletul pereche.

de Redactia Observator

la 29.01.2021, 14:25

Horoscop lunar prezentat de Observator
Horoscopul lunii februarie 2021 - iStock | Getty Images
  • Peștii au parte de împliniri pe toate planurile.
  • Taurii sunt îndemnaţi să se distreze mai mult.

Horoscop februarie 2021 Berbec

Soarele intră în sfera unui Vărsător individualist odată cu începerea lunii februarie, fapt ce vă va aduce energia necesară pentru a lupta şi pentru a demonstra celor din jur cine sunteţi, ce puteţi şi ce planuri aveţi pentru a ajunge cât mai sus. Dacă vor fi persoane cărora nu le va face plăcere compania voastră, atunci le puteţi invita să plece, fără a vă interioriza. Cei care vă sunt alături sunt cei care vă iubesc sincer.

Venus aduce iubirea începând cu data de 1 februarie, astfel încât aţi putea simţi o schimbare în ceea ce priveşte relaţia cu persoana iubită, în săptămânile următoare. Poate fi vorba de o relaţie de prietenie ori pur şi simplu de interacţiunea cu cei dragi, s-ar putea să aveţi nevoie de mai mult spaţiu pentru aexplora lumea din jurul vostru pe cont propriu, ori pur şi simplu de un răgaz pentru a vă pune ordine în gânduri. Vorbiţi însă despre sentimentele voastre, vă veţi simţi mult mai bine.

S-ar putea să vă simţiţi uşor iritaţi din cauza lui Mercur care se apropie de Marte în ziua a 10-a , motiv pentru care astrologii vă recomandă să evitaţi orice conflict pornit la serviciu. Nu vă grăbiţi să judecaţi ori să faceţi presupuneri despre anumite persoane, altfel s-ar putea să creaţi tensiuni lipsite de sens. Gândiţi-vă la ceea ce vreţi să spuneţi şi cum îi va afecta pe cei din jurul vostru, înainte de a rosti cuvintele.

Odată cu 18 februarie vă veţi simţi mai liniştiţi ca de obicei. Ca un ultim semn al zodiacului, energia Peştilor vă va pune într-o dispoziţie bună, vă va aduce relaxare şi vă va induce dorinţa de a depune efort pentru a vă îndeplini un anumit vis. Dacă simţiţi nevoia să faceţi un bine, nimic nu vă va opri. Aveţi încredere în forţele proprii, iar uşile se vor deschide fără prea mult efort.

Horoscop februarie 2021 Taur

Soarele şi-a creat un partener apropiindu-se de Vărsător, în timp ce Venus se apropie cu timiditate în data de 1 februarie. Este timpul să renunţi la căile tradiţionale, conservatoare şi să acceptaţi poate anumite experienţe mai...excentrice. Ieşiţi din zona de confort şi distraţi-vă, dragi Tauri! Când vine vorba de dragoste şi bani, e momentul să schimbaţi regulile jocului.

A şasea zi din februarie o găseşte pe Venu alăturându-i-se unui Saturn ambiţios, astfel încât oportunităţile voastre de a vă creşte veniturile vor fi foarte uşor de observat şi mai ales de aplicat. Transformaţi orice idee într-un plan de afaceri, căci nu există nicio ocazie prea mică pentru a fi luată în considerare. Dacă începeţi totuşi o afacere, de exemplu dacă începeţi să vindeţi haine sau alte produse online, trebuie totuşi să vă aşteptaţi la o creştere lentă a veniturilor, dar constantă.

Soarele strălucitor și puternic intră în Pești pe 18 februarie, făcându-vă mai empatici. Veţi simţi compasiune pentru tot ce se întâmplă în lume şi veţi simţi nevoia de a da o mână de ajutor celor bătuţi de soartă. Începeţi cu paşi mici, s-ar putea ca un prieten să aibă mare nevoie de ajutorul vostru.

Venus îşi face apariţia spre sfârşitul lumii mai visătoare şi mai radiantă, astfel că pe data de 25 februarie, iubirea intră într-o nouă sferă, iar voi veţi fi uşor învăluiţi, captivi în mrejele iubirii. Daţi curs discuţiilor romantice despre viitor, fără frica de a vă risca pentru iubire. A face apel la simțurile cuiva acum este cel mai bun mod de a seduce.

Horoscop februarie 2021 Gemeni

Soarele se apropie de Vărsător la începutul lunii, ocazie cu care veţi avea timp să reflectaţi la câteva idei interesante pe care aţi vrea să le transformaţi în realitate. Puteţi profita de această perioadă pentru a încerca lucruri noi şi pentru a experimenta senzaţii necunoscute. Nu strică să riscaţi din când în când, dar trebuie să vă asumaţi şi pierderile în momentele de cotitură.

Să luaţi decizii importante în timpul coaliţiei dintre Mercur şi Marte pe data de 10 februarie s-ar putea să nu fie o idee bună, ba chiar dezastruoasă, deoarece veţi avea tendinţa să trageţi concluzii incorecte şi să faceţi presupuneri greşite. Este de altfel posibil ca majoritatea greşelilor să vă fie corectate dacă acordaţi mai multă atenţie la ceea ce faceți.

În ziua a paisprezecea veţi experimenta clipe de fericire, fiind chiar una dintre cele mai norocoase zodii din horoscop la capitolul dragoste. Norocul este de partea voastră, s-ar putea să întâlniţi o persoană specială într-un moment complet neaşteptat.

În data de 27 februarie veţi simţi o uşoară presiune la serviciu. Încercați să nu vă lăsați copleșiți de volumul mare de muncă. Puteți realiza totul cu o atitudine pozitivă și poate cu câteva sfaturi cerute colegilor apropiaţi, în care aveţi încredere.

Horoscop februarie 2021 Rac

Când Venus se apropie de prietenul său, Vărsător, în data de 1 februarie, cei aflaţi sub semnul zodiacal al Racului ar putea avea sentimente mixte în jurul relaţiilor de prietenie. V-aţi gândit poate să transformaţi o relaţie platonică într-un mai degrabă romantică? S-ar putea ca o persoană apropiată să aibă sentimente puternice faţă de voi. Cine ştie, poate focul iubirii stă aprins de multă vreme, chiar dacă nu v-aţi dat seama.

În data de unsprezece veţi pune mai multe accentul mai mult pe stabilirea conexiunilor cu posibili parteneri de afaceri. Atrageţi ceea ce doriţi să transmiteţi şi voi mai departe, motiv pentru care aveţi grijă, purtaţi-vă adecvat în prezenţa colegilor la serviciu şi evitaţi conflictele în plan profesional.Şansa de a fi acceptaţi în noi grupuri, iar astfel posibilitatea de a vă crea noi contacte importante este mare.

Soarele părăsește Vărsătorul pentru semnul emoțional al Peștilor pe 18 februarie, moment în care probabil veți avea chef să vă retrageți în propriul confort, departe de „lumina reflectoarelor”. Nu este o problemă să fiţi uneori introvertiţi, dar asiguraţi-vă că despre problemele importante cereţi ajutor, cereţi sfaturi celor foarte apropiaţi.

Luna plină în Fecioară pe 27 februarie vă oferă ocazia să vă priviți problemele dintr-o perspectivă logică. Analizaţi lucrurile din jur înainte să luaţi o decizie, în caz contrat s-ar putea să nu fiţi mulţumiţi de rezultate. Sănătatea este foarte importantă, iar în această perioadă trebuie să aveţi mare grijă.

Horoscop februarie 2021 Leu

Soarele este asociat Vărsătorului înţelept încă de la începutul lunii februarie, astfel încât ideile şi opiniile voastre vor fi apreciate şi aplaudate în această perioadă. Este un moment minunat pentru a discuta lucruri importante, atât cu familia, cât mai ales cu persoana iubită ori de ce nu, cu superiorii de la serviciu. Aveţi ocazia de a primi ceva în schimbul efortului, poate o mărire de salariu, poate o cerere în căsătorie?

Împreunarea dintre Soare şi Mercur din data de 8 februarie aduce mult mai multă vigilenţă mentală, veţi dori să interacţionaţi cu oameni care vă împărtăşesc ideile, oameni cu care aveţi multe în comun. S-ar putea totuşi să nu aveţi norocul de a vă alătura unor discuţii constructive, nefiind pe aceeaşi lungime de undă. Folosiţi umorul pentru a scăpa din situaţii jenante.

În data de 18 februarie, aţi putea deveni mai empatici cu privire la tristeţea celor din jur. Aţi putea da o mână de ajutor, aţi putea oferi sprijin celor apropiaţi care au nevoie de suportul vostru. A oferi cuiva un umăr pe care să plângă sau o masă caldă vă va face să vă simțiţi bine sufleteşte.

Soarele se apropie de Uranus în data de 25 februarie, lucru ce vă va stimula creativitatea şi vă va ajuta să vedeţi lucrurile dintr-o nouă perspectivă. Aţi putea să vă folosiţi de capacitatea voastră de a transforma idei inedite în proiecte inovatoare, cei din jur vor fi categoric mulţumiţi de atitudinea voastră.

Horoscop februarie 2021 Fecioară

Combinația dintre Venus orientată către bani și Vărsătorul inovator vă oferă libertatea de a lua niște decizii financiare îndrăznețe începând cu data de 1 februarie. În mod normal, sunteţi destul de prudenţi când vine vorba de bani, dar s-ar putea să găsiţi o oportunitate majoră în următoarele săptămâni, motiv pentru care veţi fi tentaţi să riscaţi. Dacă aveţi siguranţa unui câştig, ori dacă vă puteţi asuma o pierdere majoră, jucaţi-vă cărţile aşa cum simţiţi.

În data de 10 februarie, Mercur în Marte vă va îngreuna negocierile, în principal pentru că nu veţi avea siguranţa sau motivaţia de a obţine un final preţios şi veţi prefera să stagnaţi. Nu este un lucru rău, s-ar putea să aveţi nevoie de un moment de relaxare, mai ales dacă în ultima vreme aţi depus prea mult efort şi vă simţiţi osteniţi.

Ziua de 13 februarie este perfectă pentru a vă mărturisi sentimentele şi planurile serioase de viitor, mai ales dacă sunteţi într-o relaţie şi aveţi un partener stabil cu care vreţi să vă petreceţi restul vieţii. Ce mai aşteptaţi? Aveţi curajul de a pune marea întrebare, orid e a răspunde sincer la ea.

Va fi prezentă şi Luna plină în data de 27 februarie, fapt ce vă va îndemna la a vă face puţină curăţenie în viaţă. Gândiţi-vă bine la ceea ce vreţi să faceţi şi porniţi în acţiune teama eşecului. Veţi învăţa multe şi veţi căpăta experienţă.

Horoscop februarie 2021 Balanţă

Planeta natală, Venus, se mută din Capricornul ambițios pe data de 1 februarie, oferind începutului lunii tale o atmosferă extrem de interesantă. Balanţele o să simtă dorinţa de a crea legături cu ceilalți, dar se prea poate ca cei din jur să nu fie la fel de receptivi precum vreţi să credeţi. Este o lună a experimentării şi ar fi bine să nu vă mai daţi deoparte atunci când vine vorba despre încercarea lucrurilor noi. 

Fii pregătit să primești complimente uimitoare, scrisori de dragoste fermecătoare și alte forme surprinzătoare de admirație în timpul conjuncției Venus-Jupiter din data de unsprezece a lunii. Popularitatea dumneavoastră crește şi nu reuşiţi uneori să vă dați seama de ce. Nu pune întrebări, mai bine doar vă bucuraţi de atenţia oferită. 

O lună nouă în Vărsătorul în căutare de libertate, tot pe 11 februarie, vă face să o apucaţi pe noi trasee. O să fii văzut ca un adevărat pionier și o să vrei să mergi cu îndrăzneală acolo unde nimeni altcineva nu a mai mers înainte. Acesta este timpul tău de a străluci. 

Pentru unii nativi, o să fie nevoie de calm pentru rezolvarea anumitor probleme. Cineva apropiat are nevoie de înțelegerea ta, poate va avea nevoie chiar de un umăr pe care să plângă. O încurajare la timpul ei poate face pe oricine să zâmbească şi să îşi schimbe radical atitudinea. 

Horoscop februarie 2021 Scorpion

Parteneriatul ciudat dintre Venus și Vărsător, începând cu 1 februarie, poate avea efecte în viața amoroasă sau în ceea ce priveşte situația financiară. Scorpionii trebuie să îşi păstreze mintea deschisă. Aveți tendința de a dori să faceți lucrurile după bunul plac, dar pariul inteligent ar fi să ascultați perspectivele noi și diferite. Chiar dacă nu par neapărat în asentimentul vostru, asta nu înseamnă că nu vă vor ajuta. De multe ori, cele mai interesante rezultate vin tocmai din idei nebuneşti. 

Relaţiile cu cei din jur vor fi însă cam tensionate în februarie. Energia ta este debordantă, însă şi suspiciunile vor fi poate chiar mai mari, ceea ce poate crea tensiune și poate duce la certuri. Motivele vor fi atât de nesemnificative, încât nu merită să vă consumaţi energia în acest sens. Deciziile importante ar trebui totuşi amânate. 

Un sextil Marte-Neptun pe 13 februarie te va pune într-o lumină mai atractivă și îi face pe ceilalți oameni să își dorească să fie lângă tine. Aveți un puternic simț al ceea ce este bine și ce nu este, așa că există puține șanse să profitați de situaţie şi de toată atenţia care vă este brusc oferită pe tavă. 

Luna se va încheia într-o notă extrem de ambițioasă. Abordarea voastră vă ajută cu adevărat să vă atingeți obiectivele acum. Profitați de abilitățile de lider. Mai mult, este o ocazie bună să vă remarcaţi la locul de muncă. Sarcinile în plus nu trebuie să vă supere, mai ales dacă cât de curând se poate pune problema unei promovări. 

Horoscop februarie 2021 Săgetător

Soarele este în Vărsător, ceea ce vă poate ajuta în multe zone diferite. Săgetătorii au parte de câștiguri neașteptate și de vești care o să le aducă zâmbetul pe buze. Fie că este vorba despre o moștenire sau de o mărire de salariu, veniturile voastre o să fie mărite atunci când trageți linie la sfârșit de lună. Important este cum acționați după. Cei cu spirit antreprenorial vor încerca să se aventureze în diverse afaceri mai mult sau mai puțin sigure. Testați terenul pentru a nu lua vreo decizie greșită. 

Te afli în mijlocul unei perioade norocoase, astfel că ţi se pot deschide tot felul de uși noi. Încercați să nu puneți la îndoială ce se întâmplă și fiți recunoscători. Crezi că nu meriţi acest noroc incredibil? Mai gândeşte-te.

La muncă lucrurile decurg într-un ritm poate mai alert ca în general, dar acest lucru nu înseamnă că o să clacaţi. Aveți energia necesară pentru a duce sarcinile la capăt. Încercați să vă concentrați pe imaginea de ansamblu: încrederea pe care o are managerul în voi înseamnă și îndatoriri mai serioase. Ar trebui să vă simțiți flatați.

Mai mult, luna aceasta simţiţi nevoia să îmbrăţişati tot ce ţine de inovaţie şi de tehnologie. Sunteţi pus pe descărcat aplicaţii şi jocuri pe care voiaţi de ceva vreme să le testaţi. Nu vă blocaţi însă în faţa calculatorului. Lucrurile importante pe care le aveţi de dus la capăt se găsesc în afara casei. Luna plină în Fecioară din 27 februarie vă oferă șansa de a controla la propriu lucrurile. Un viitor reușit depinde de schimbările pe care le faceți în prezent.

Horoscop februarie 2021 Capricorn

Capricornii se găsesc într-un ușor impas și nu știu pe ce cale să o mai apuce. Se poate să simțiți nevoia de a vorbi cu cineva mai în vârstă, cu mai multă experiență. Aveți senzația că de unul singur nu o să alegeți varianta corectă. Puțină îndrumare nu strică niciodată, dar nu trebuie să dați la o parte felul în care doriți voi să se întâmple lucrurile. Dacă cereți un sfat nu trebuie neapărat să îl și aplicați. Ascultați-vă simțurile.

Februarie vă găsește cu fluturași în stomac și cu gândul la filme romantice și mese la lumina lumânării. Nativii mai romantici pun la cale deja surprizele pentru persoana iubită. Încercați să creați atmosfera perfectă, pentru a vă putea bucura de timp de calitate. Pe tot parcursul lunii aveți un tonus foarte bun, dar spre final se poate să vă pierdeți răbdarea cu anumite situații apărute acasă. Nu uitați să va temperați.

Venus, axat pe bani, se alătură ambițiosului Saturn pe 6 februarie, punându-te într-o poziție perfectă. În mod natural, aveți tendința de a privi mai mult spre investițiile pe termen lung decât spre schemele de îmbogățire rapidă, dar în acest moment ar trebui să treceți la orice idei care vi se par cât de cât promițătoare. 

O lună nouă pe 11 îţi aduce în minte câteva idei nonconformiste, ceea ce este neobișnuit pentru un semn de pământ ca tine. Puteți să vă pierdeți practicitatea suficient de mult timp pentru a face ceva nebunesc și neașteptat. O lună plină în Fecioară sosește pe 27, exact la timp pentru a vă ajuta să vă puneți din nou în ordine viața. 

Horoscop februarie 2021 Vărsător

Soarele este în semnul tău, oferindu-ți libertatea spre care tânjești. Chiar dacă trebuie să mai daţi explicaţii din când în când cuiva, cum ar fi un șef, un părinte sau partenerului de viaţă, apreciați în continuare sentimentul că sunteți singurul care conduce barca și care ia decizii majore. Vărsătorii nu doresc să scape frâiele din mâini. 

Data de 7 februarie va aduce o anumită tensiune, mai ales în sectoarele iubirii și al banilor, așa că trebuie să fii dispus să îmbrățișezi pe deplin schimbarea. Foarte puține lucruri se întâmplă când stai pe loc, urmărind cum totul trece pe lângă tine. 

Nativii trebuie să fie mai atenţi la problemele de sănătate, pentru că unii dintre voi tot amână o vizită la medic. Dacă ignoraţi problema, acest lucru nu înseamnă neapărat că ea şi dispare. Nu trebuie nici să vă îngrijoraţi că ar fi ceva grav şi din acest motiv să evitaţi un consult. Prevenţia este mai bună ca tratamentul de după. 

Soarele îți lasă semnul aerisit pentru Peşti, de pe data 18 februarie. Te vei gândi mult mai profund la sentimentele tale decât îți place să o faci de obicei. Din fericire, visele tale de zi cu zi sunt vii și pot fi folosite ca o bună distragere de la realitate. Însă, nici nu trebuie să cădeţi pradă visării. Dacă sunteţi prea nostalgici există şanse mari să vă deconectaţi de la realitate. În loc să vă întoarceţi în trecut, mai bine vedeţi ce aspecte trebuie schimbate pentru un viitor mai interesant. 

Horoscop februarie 2021 Peşti

Peștii au parte de împliniri pe toate planurile. La muncă lucrurile merg excelent, persoana iubită vă este alături indiferent de situație, iar ieșirile cu prietenii parcă au început să devină mai dese. Sunteți mulțumit de felul în care s-au așezat planurile odată cu noul an. V-ați pus speranțe că lucrurile o să devină mai bune, că o să iasă soarele și pe strada voastră. Iată că niciodată nu este prea târziu.

Pe plan sentimental, armonia din cuplu vă aduce o stare de bine, iar planurile serioase sunt pe punctul de a trece la un nou nivel. Pentru nativii singuri, luna dragostei o să fie benefică pentru întâlnirile spontane. O persoană care vă va stârni interesul se întrevede la orizont. Încercați totuși să nu va aruncați cu capul înainte spre tot ce reprezintă ideea de nou. Echilibrul în care vă regăsiți acum contribuie la pacea pe termen lung spre care tindeţi. 

Când Venus intră în Vărsător pe 1 februarie, astrele te încurajează totodată să îți îmbrățișezi şi individualitatea. Folosiți-vă timpul liber pentru a citi o carte bună sau pentru orice altă activitate care vă face plăcere. Dă-ți voie să nu mai ai grijă mereu de ceilalți, măcar pentru câteva zile. 

Când vine vorba despre bani, este posibil să fie nevoie să abordați unele probleme, dar cu toate acestea, în ultimele trei săptămâni ale lunii preferați să priviți mai degrabă aspectele pozitive ale vieţii în loc de cele negative.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul lunii februarie 2021. Cupidon îşi face simţită prezenţa