Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 1 Martie 2021. Scorpionii au succes şi în dragoste, şi în carieră

Horoscop 1 martie 2021. Începem luna cu aspecte benefice pe cer care ne aduc un strop în plus de creativitate şi de noroc.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 01.03.2021, 18:05

Vezi și
  • Pentru Fecioare intuiţia este cel mai bun prieten.
  • Comunicarea este punctul forte al Capricornilor.
Citeşte si: Horoscop 2 martie 2021. Taurii sunt norocoșii zodiacului în dragoste. Oportunități și pentru raci

În special BERBECII vor fi foarte inspiraţi azi. Profitaţi de acest lucru atât la job, cât şi în relaţiile de iubire.

TAURII sunt susţinuţi pe sectorul asocierilor şi al parteneriatelor. Aşa că nu ezitaţi să vă implicaţi în colaborări noi.

Nativii GEMENI iau decizii bune în carieră. Dacă sunt presaţi să decideţi ceva, nu luaţi în seamă aceste persoane, ci acordaţi-vă timpul de care aveţi nevoie.

RACII stau foarte bine pe zona călătoriilor şi a studiului, mai ales dacă implică şi străinătatea, adică o mutare sau o deplasare.

LEII nu pot fi păcăliţi aşa uşor. Astăzi aveţi capacitatea de a vedea dincolo de orice neadevăr, dar, orice aţi afla, nu uitaţi să vă păstraţi calmul.

Pentru FECIOARE intuiţia este cel mai bun prieten. Aici ne referim la relaţii, pentru că instinctul vostru vă salvează de la o decizie greşită sau vă îndrumă faceţi alegerile corecte.

Şi BALANŢELE sunt ajutate de astre, însă, pe plan profesional. Locul de muncă vă solicită destul de mult, aşa că nu ezitaţi să faceţi mici schimbări dacă simţiţi nevoia.

SCORPIONII sunt printre norocoşi pentru că au succes şi în dragoste, şi în carieră. Profitaţi!

Pentru SĂGETĂTORI intuiţia simplică lucrurile în relaţia cu rudele, dar şi în cazul investiţiilor. Mai ales dacă sunt legate de sectorul imobiliar.

Comunicarea este punctul forte al CAPRICRONILOR. Încercaţi să fiţi cât pozitivi şi să nu lăsaţi energiile negative să vă schimbe starea.

Nativii VĂRSĂTOR sunt maeştri la capitolul bani. Cel puţin azi, aveţi de făcut alegeri majore privind investiţii care se vor dovedi profitabile.

Iar PEŞTII sunt foarte sociabili, ceea ce le va aduce oportunităţi mari. Nu uitaţi că diplomaţia este esenţială în toate conversaţiile de azi.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. Să aveţi o primăvară cât mai frumoasă.

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 1 Martie 2021. Scorpionii au succes şi în dragoste, şi în carieră