Video

Horoscopul zilei, 10 ianuarie 2021. Nativii care ar putea fi mai uşor de manipulat azi

De Rosse Stan.
Publicat: 10.01.2021, 09:15.
Actualizat: 10.01.2021, 09:20

Încheiem săptămâna într-o notă liniştită. Soarele face un aspect de sextil cu Neptun, iar asta ne face mai sociabili şi dornici să îi ajutăm pe cei din jur.

BERBECII vor privi lucrurile mult mai detaşaţi decât de obicei. Intuiţia vă susţine mai ales la capitolul comunicare, indiferent cu cine vorbiţi.

TAURII ar putea să se ocupe de cumpărături azi. Veţi găsi exact ceea ce căutaţi, aşa că nu ezitaţi să faceţi achiziţii folositoare.

La GEMENI comunicarea vine natural. În special interacţiunea cu cei dragi vă oferă un boost de energie, dar nu uitaţi să vă planificaţi agenda pentru săptămâna următoare pentru că va fi plină.

Nativii RAC au nevoie să fie lăudaţi, alintaţi, iar prietenii sunt cea mai bună variantă. Sunteţi emoţionali, dar asta vă ajută să emanaţi doar căldură celor din jur.

Dragostea este elementul central pentru LEI. Vă îndrăgostiţi, flirtaţi, aproape plutiţi de fericire. Ceea ce înseamnă că veţi fi mai flexibili şi acceptaţi şi compromisuri.

FECIOARELE ar fi cazul să se relaxeze azi. Lăsaţi deoparte munca sau alte activităţi solicitante şi puneţi-vă pe primul loc.

În familia BALANŢELOR este posibil să se discute despre o moştenire, acte, documente. Iar voi sunteţi mediatorii în cazul în care se stârneşte vreun conflict.

SCORPIONII stau foarte bine la capitolul comunicare şi coordonare. Sunteţi uşor hipnotici aşa că totul vă va ieşi de minune şi, mai mult de atât, veţi găsi soluţii pentru problemele oricui.

SĂGETĂTORII trebuie să fie atenţi la emoţii. Veţi fi mai uşor de manipulat azi, iar asta vă poate încurca în diverse activităţi, aşa că nu vă deschideţi prea mult sufletul.

Nativii CAPRICORN sunt dornici de schimbare. Astăzi veţi primi veşti bune privind un împrumut sau ajutor pentru diverse lucruri care părea blocate până acum.

VĂRSĂTORII se simt apropiaţi mai ales de prieteni, sunteţi foarte activi, chiar şi virtual. În a doua parte a zilei aţi putea stabili agenda pentru săptămâna viitoare pentru că organizarea este esenţială.

Iar PEŞTII primesc veşti bune legate de o relocare sau o achiziţie importantă.

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.