Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 12 decembrie 2020. Racii se vor îndrăgosti în acest weekend

Vom avea un weekend intens, mai ales pe plan amoros pentru unii nativi.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 15.12.2020, 11:10

Vezi și
  • Energia din acest weekend este un destul de puternică, aşa că profotaţi de ea pe plan sentimental.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

BERBECII sunt foarte activi şi plini de energie, iar asta îi ajută pe plan profesional. Chiar daca este sâmbătă, jobul vă va aduce multe satisfacţii.

În schimb TAURII trebuie să se distreze! La capitolul socializare staţi foarte bine, în special când vine vorba de prieteni şi familie.

Şi GEMENII sunt foarte activi în comunicare, mai ales online. Puteţi lega prietenii prin intermediul reţelelor de socializare, dar veţi avea parte şi de discuţii productive.

RACII se pot îndrăgosti cu uşurinţă în acest weekend sau pot trece la un alt nivel dacă deja au un partener cu care să îşi petreacă zilele ploioase.

Nativii LEU trebuie să fie foarte atenţi cum îşi programează timpul. Aveţi multă energie, dar veţi face excese în privinţa muncii, iar asta va duce la extenuare.

FECIOARELE dezvoltă o legătură puternică cu străinătatea. Poate fi vorba de rude, prieteni sau iubiţi, cert este că discuţiile vor fi intense.

BALANŢELE sunt extrem de creative, iar asta le va ajută în orice actvitate care implică arta.

SCORPIONII sunt foarte activi în relaţiile cu prietenii, iar asta le va ocupa o bună parte din zi. În plus, pot avea loc diverse evenimente la care să luaţi parte.

Este o zi foarte bună ca SĂGETĂTORII să se mute dacă aveau asta în plan. Deasemenea, sectorul studiului este susţinut de astre fie că participaţi la un curs sau sunteţi autodidact.

Întâlnirile cu pretenii nu vor lipsi azi când vorbim de CAPRICORNI. Nici cheltuielile, dar partea bună este că puteţi cumpăra câte cadouri vreţi.

VĂRSĂTORII îşi fac ordine pe toate planurile. Începeţi cu locuinţa, iar apoi analizaţi relaţiile, activităţiile, jobul şi evident, nu uitaţi de planul amoros.

Iar nativii PEŞTI stau bine la capitolul cumpărături. Pe lângă faptul că veţi găsi tot ce aveţi pe listă, nu excludeţi o viitoare călătorie cu preţ avantajos.

Nu uitaţi - energia din acest weekend este un destul de puternică, aşa că profotaţi de ea pe plan sentimental.

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 12 decembrie 2020. Racii se vor îndrăgosti în acest weekend