Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 18 februarie 2021. Leii nu trebuie să mai amâne rezolvarea unor probleme personale

Horoscop 18 februarie 2021. Tranzitul Soarelui prin zodia Pești de azi ne scoate la suprafață latura artistică.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 18.02.2021, 14:09

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Berbecii sunt primii pe lista celor inspirați. Sunteți și mai sensibili decât de obicei, însă combinați acest aspect cu imaginația bogată, iar rezultatele vă vor uimi.

Taurii au foarte multe lucruri de rezolvat. Începeți cu sarcinile mai dificile și lăsați pe mai târziu ce nu este urgent.

Astăzi, gemenii ar putea fi forțați să amâne anumite activități. Dacă nu cer atenție imediată, puteți face asta.

Racii, în schimb, au răspuns la orice întrebare și vor bifa cu succes toate responsabilitățile de pe ordinea de zi.

Nativii Leu nu trebuie să mai amâne rezolvarea unor probleme personale în favoarea celorlalți. Cu toții știu că sunteți ajutoare de nădejde. Acum e momentul să vă puneți pe voi pe primul loc.

Fecioarele își po planifica o călătorie. Deși nu vă place să ieșiți din zona de confort, ori veți fi obligați, ori se va dovedi a fi distractiv. 

Citește și:

Balanțele trebuie să fie stăpâne pe ele indiferent de renumele pe care îl au partenerii de discuție. Sunteți perfect capabile să faceți față oricui, așa că nu vă lăsați intimidate. 

Dacă Scorpionii au tot amânat o discuție cu șefii, astăzi este momentul să ia inițiativă. Subiectele delicate pot fi foarte ușor abordate. 

Rațiunea și logica îi pot încurcă pe Săgetători. Dacă nu găsiți o soluție pentru ceva stresant, detașați-vă de această problemă pentru că doar relaxarea vă aduce o nouă perspectivă. 

Și pe Capricorni, perspectivele mdoerne îi pot ajuta. Deși abordați problemele într-un mod tradițional, este momentul să schimbați ceva și să adăugați noutatea în ecuație. 

De la nativii Vărsător, o persoană apropiată se așteaptă la un comportament diferit. Fiți mai deschiși și veți vedea că lucrurile încep să se îmbunătățească.

Iar Peștii vor avea parte de dezbateri din cauza unei persoane care încearcă să îi provoace constant. Nu renunțați la respectul față de interlocutor dacă vreți să evitați conflictele.

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 18 februarie 2021. Leii nu trebuie să mai amâne rezolvarea unor probleme personale