Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei 18 ianuarie 2021. Racii nu ar trebui să cedeze în faţa unei situaţii tensionate

Luna conjunctă Chiron în Berbec, ne ajută să rezolvăm probleme emoţionale din trecut, traume şi putem realiza ce ne propunem mult mai rapid.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 18.01.2021, 08:30

Vezi și
  • Peștii au o zi excelentă dacă vor să studieze sau să îşi facă planuri
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Veşti foarte bune pentru BERBECI. Pentru că Luna tranzitează semnul vostru, este o zi excelentă să faceţi alegeri privind cariera.

La TAURI veştile sunt legate de bani. Fie câştigaţi o sumă de bani, fie cineva vă dăruieşte, fie primiţi un job peste hotare.

Nativii GEMENI pot lua decizii privind o asociere, colaborare, parteneriat. Sunteţi susţinuţi, dar fiţi atenţi la detalii pentru că cineva ar putea să preia rolul de lider în locul vostru.

RACII nu ar trebui să cedeze în faţa unei situaţii tensionate. Aveţi nevoie de odihnă şi de linişte, aşa că nu vă suprasolicitaţi.

LEII nu îi pot salva pe cei care nu vor să fie salvaţi. Veţi întâlni oameni care au nevoie de sprijin emoţional, dar încercaţi să staţi departe de energia negativă.

FECIOARELE este bine să fie precaute. Dar drumul pe care trebuie să îl urmaţi se va contura de la sine şi, mai mult de atât, veţi găsi un sfătuitor de a cărui părere trebuie să ţineţi cont.

BALANŢELE ar trebui să se ocupe de sănătatea lor. Nu mai amânaţi dacă aveţi de făcut nişte analize sau un control.

Dacă SCORPIONII amână o reparaţie sau o verificare a maşinii, de exemplu, lucrurile se vor înrăutăţi. Rezolvaţi azi.

Nativii SĂGETĂTOR vor avea o zi agitată, dar intuiţia nu îi dezamăgeşte. În plus, realaţia cu familia ar trebui să o puneţi azi pe primul loc.

În dragoste, prietenii sau afaceri, CAPRICORNII ar trebui să aibă o abordare relaxată. Arătaţi mai multă compasiune şi pozitivism şi astfel vă veţi consolida legăturile.

Colegii VĂRSĂTORILOR este posibil să facă erori, dar voi nu ar trebui să îi certaţi ci să fiţi mai înţelegători şi să le arătaţi că pot conta pe voi.

Iar PEŞTII au o zi excelentă dacă vor să studieze sau să îşi facă planuri. Nu uitaţi să vă ţineţi nervii sub control, pentru că o rudă este posibil să vă enerveze.

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 18 ianuarie 2021. Racii nu ar trebui să cedeze în faţa unei situaţii tensionate