Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 19 februarie 2021. Capricornii sunt favorizați atât în dragoste cât și pe plan profesional

Horoscop 19 februarie 2021. Luna în conjuncție cu marte ne dă azi un boost de curaj. Este momentul perfect să luăm inițiativă, dar trebuie să avem grijă să ne controlăm emoțiile.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 19.02.2021, 15:43

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Citeşte si: Horoscop 20 februarie 2021. Vezi cum acţiunile tale îi afectează pe cei din jur şi ia măsuri

Berbecii sunt favorizați la capitolele străinătate, studii și călătorii, mai ales pe distanțe lungi. Stabiliți-vă prioritățile și dacă aveți de luat decizii ce implică acte nu vă grăbiți.

Taurii demonstrează azi că sunt lideri înnăscuți. Asta veți reuși doar dacă sunteți empatici și îi înțelegeți pe cei din jur pentru a-i putea coordona. 

Nativii gemeni au rezultate bune dacă se concentrează pe un singur lucru, așa că nu vă împărțiți în prea multe activități.

Pentru raci, asocierile sau parteneriatele care nu mai funcționează vor fi un blocaj. Aveți curaj să acționați și să renunțați la colaborările nefolositoare.

Și leii iau decizii importante în carieră. Luna formează o trină cu Pluto așa că alegerile vor fi ușor de făcut, dar și de pus în practică. 

Partea bună, în cazul fecioarelor, este că nu se vor lăsa influențate de emoții. Așa că deciziile legate de călătorii sau achiziții sunt binevenite.

Și balanțele fac alegeri importante, însă, pe plan financiar. Asta poate include și gestionarea banilor partenerului de viață.

Scorpionii trebuie să fie foarte atenți cu cine se asociază azi sau ce colaborări le sunt propuse. Fiți deschiși pentru că sunt mari șanse să fie parteneriate de lungă durată.

Este o zi foarte bună pentru ca săgetătorii să înceapă un proiect nou sau să facă schimbări legate de carieră. Aveți curaj să spuneți da provocărilor.

Nativii capricorn sunt favorizați atât în dragoste cât și pe plan profesional. Deși este greu de crezut, veți găsi echilibru pe ambele planuri. 

Vărsătorii sunt prinși în multe activități, dar partea bună este că vor reuși să facă ceva important legat de familie, de casă sau de o moștenire.

Iar peștii vor purta o discuție importantă care le va stabili următorii pași în carieră.

Citește și:

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 19 februarie 2021. Capricornii sunt favorizați atât în dragoste cât și pe plan profesional