Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 2 ianuarie 2021. Veştile bune vin de peste hotare pentru capricorni

Soarele tranzitează semnul Capricornului şi face un aspect de Trină cu Uranus. Asta înseamnă că vom rezolva situaţiile complicate cu uşurinţă.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 02.01.2021, 09:05

Vezi și
  • Fecioarele stau foarte bine la capitolul comunicare.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

BERBECII au multă energie. Energie pe care o puteţi folosi pentru a rezolva fie o problemă de iubire, fie cum să faceţi bani.

Discuţiile cu o persoana mai în vârstă sunt profitabile pentru TAURI. Chiar dacă este weekend, nu vă odihniţi, ci vă pregătiţi un plan pentru săptămâna viitoare.

GEMENII se organizează foarte bine, însă, o vizită neaşteptată le poate încurca puţin programul. Mare atenţi ce vorbiţi, dacă nu vreţi să regretaţi mai târziu.

RACII îşi doresc să facă ceva distractiv, dar este posibil să aveţi de rezolvat ceva ce nu mai poate fi amânat. Dacă le cereţi prietenul ajutor, vă puteţi baza pe ei, aşa că nu ezitaţi.

Nativii LEU vor fi sufletul petrecerii. Puteţi motiva pe orcine, iar cea mai bună parte este că reuşiţi să detensionaţi orice situaţie neplăcută.

FECIOARELE stau foarte bine la capitolul comunicare. Iar aceste discuţii vă pot ajuta să găsiţi soluţii privind nişte acte, hârtii sau documente.

BALANEŢELE au multă energie pe care şi-o direcţionează către activităţi domestice. Măcar o parte din zi puteţi face ordine atât în casă, cât şi în viaţa voastră.

Pentru SCORPIONI relaţia cu persoanele mai tinere este la cote înalte. Modul în care ele privesc viaţa vă oferă şi vouă o nouă perspectivă, aşa că fiţi atenţi la ce spun.

SĂGETĂTORII au tendinţa să se grăbească prea mult azi. Luaţi lucrurile pe rând. Puteţi începe în primul rând prin a face ceva pentru sufeltul vostru, iar restul se va rezolva.

Veştile bune vin de peste hotare pentru CAPRICORNI. Poate fi vorba de un cadou, de un împrumut sau vă ajută cu o activitate de-alea voastre.

VĂRSĂTORII pot primi şi ei veşti bune din străinătate, iar energia debordantă o veţi primi mai ales din partea copiilor. Nu neapărat ai voştri.

Iar nativii PEŞTI au multă intuiţie pe care o pot folosi pe partea organizatorică. Vă înţelegeţi foarte bine cu cei din jur şi aveţi capacitatea de a-i ajuta pe cei care au nevoie.

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 2 ianuarie 2021. Veştile bune vin de peste hotare pentru capricorni