Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 20 februarie 2021. Dragostea le face ziua mai frumoasă balanțelor

Venus în Vărsător ne ajută azi să interacţionăm mult mai uşor cu cei din jur, dar nu trebuie să dezvăluim lucruri foarte personale.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 20.02.2021, 08:40

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

BERBECII sunt susţinuţi pe sectorul prieteniilor. În plus, tranzitul Soarelui prin Peşti vă aduce multă inspiraţie.

Gândurile TAURILOR zboară către dorinţa de libertate. Dacă aveţi weekendul liber, nu ezitaţi să faceţi ceva relaxant.

GEMENII sunt puţin prea curioşi azi. Vreţi să exploraţi noi teritorii, dar fiţi atenţi să nu îi deranjaţi pe ceilalţi cu întrebările voastre.

Astăzi RACII sunt preocupaţi de finanţe şi de gestionarea bugetului. Faceţi cumpărături, dat nu uitaţi să achitaţi facturile mai întâi.

Nativii LEU nu stau foarte bine la capitolul comunicare. Aveţi idei bune, însă, le exprimaţi greşit, aşa că mare grijă cum formulaţi anumite fraze.

Pentru FECIOARE sâmbata este potrivită să se ocupe de casă şi de familie, indiferent dacă asta implică o renovare sau o cină cu cei dragi.

Dragostea este elementul care le face ziua mai frumoasă BALANŢELOR. Sunteţi creative, aşa că este momentul perfect să vă ocupaţi de proiectele artistice.

SCORPIONII, în schimb, ar trebui să se odihnească. Ascultaţi-vă corpul şi nu vă suprasolicitaţi.

Dacă SĂGETĂTORII şi-au neglijat partenerul de viaţa în ultimul timp, astăzi ar trebui să recupeze. Dedicaţi-vă timpul familiei, indiferent de responsabilităţile de la job.

Intuiţia CAPRICORNILOR este la cote înalte, aşa că vor anticipa cu uşurinţă mişcările celor din jur. Atât pe plan personal, cât şi profesional.

Şi VĂRSĂTORII sunt intuitivi, iar asta vă ajută să alegeţi un curs, o activitate benefică pentru a vă perfecţiona într-un domeniu.

Iar nativii PEŞTI sunt sprijiniţi în relaţia cu prietenii. Puteţi afla informaţii preţioase despre viaţa lor care să vă implice şi pe voi.

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 20 februarie 2021. Dragostea le face ziua mai frumoasă balanțelor