Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 21 februarie 2021. Fecioarele vor întâlni o persoană care le face inima să bată mai tare

Mercur a reintrat în mers direct, adică nu mai este retrograd. Asta înseamnă că suntem susţinuţi la capitolele negocieri, vânzări şi achiziţii.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 21.02.2021, 08:48

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

BERBECII sunt sprijiniţi în comunicarea cu cei din jur. În plus, puteţi începe să faceţi cumpărături, mai ales de produse electronice.

TAURII au tendinţa să nu îşi exprime corect intenţiile, iar cei din jur nu îi pot susţine la nesfârşit. Spuneţi-le exact ce vreţi de la ei.

Dacă GEMENII vor să acţioneze nu trebuie să uite şi de părerea celor din jur, chiar dacă nu sunt de acord cu ea. Fără sprijinul celorlalţi nu veţi ajunge foarte departe.

Nativii RAC poartă discuţii importante azi. Înainte de a lua o hotărâre radicală asiguraţi-vă că aveţi contextul şi sprijinul necesar.

Citește și:

LEII nu ar trebui să creadă tot ce aud sau văd. Este important să treceţi şi prin filtrul logicii informaţiile care ajung la voi.

FECIOARELE vor întâlni o persoană care le face inima să bată mai tare. Fiţi foarte atenţi la esenţă ca să nu fiţi dezamăgiţi pe viitor.

Ideile BALANŢELOR în ceea ce priveşte jobul sunt excelente, dar este posibil să nu aveţi mijloacele necesare pentru a le pune în practică. Ori faceţi totul de unii singuri, ori abandinaţi proiectul.

SCORPIONII trebuie să îşi apere punctul de vedere cu orice preţ. Cineva poate încerca să vă discrediteze şi doar cu o atitudine hotorâtă puteţi face faţă.

Un coleg de la serviciu îi va enerva la maximum pe nativii SĂGETĂTOR. Acceptaţi situaţia şi fiţi calmi, pentru că nu veţi găsi înţelegere de cealaltă parte.

CAPRICORNII trebuie musai să apeleze la diplomaţie indiferent cu cine vorbesc. Este posibil să răniţi pe cineva, aşa că măsuraţi-vă cuvintele cu atenţie.

Cineva încearcă să îi sancţioneze pe nedrept pe VĂRSĂTORI. Nu lăsaţi garda jos, apăraţi-vă cu toate armele de care dispuneţi.

Iar nativii PEŞTI care se află în conflict cu o persoană care le datoareză ceva, ar trebuie să accepte acest lucru, pentru că, cel mai probabil şi-au făcut-o cu mâna lor.

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 21 februarie 2021. Fecioarele vor întâlni o persoană care le face inima să bată mai tare