Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 21 ianuarie 2021. Scorpionii primesc un răspuns mult aşteptat

Neptun face un aspect de sextil cu Venus. Ne ajută să luăm decizii bune în dragoste, în afaceri şi în investiţii.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 21.01.2021, 08:39

Vezi și
  • Nativii Săgetător se pot ocupa azi de activităţi domestice
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Horoscop 21 ianuarie 2021 Berbec

BERBECII sunt foarte organizaţi şi concentraţi pe o singură activitate. Iar în dragoste se revitalizează relaţia sau un fost partener vă contactează.

Horoscop 21 ianuarie 2021 Taur

TAURII depun efort în materializarea unui proiect. Este momentul să daţi tot ce aveţi mai bun, pentru că rezultatele şi recompensele nu vor întârzia să apară.

Horoscop 21 ianuarie 2021 Gemeni

Dacă GEMENII sunt interesaţi de o investiţie, semnarea unui contract sau un credit bancar, azi fie aflaţi ce paşi aveţi de urmat, fie vi se aprobă solicitarea.

Horoscop 21 ianuarie 2021 Rac

Proiectele RACILOR se desfăşoară mult mai bine cu ajutorul unei echipe. Dacă nu vă bazaţi şi pe cei din jur, nu veţi reuşi de unii singuri.

Horoscop 21 ianuarie 2021 Leu

Nativii LEU cheltuie destul de mulţi bani perioada aceasta. Dacă vreţi să cumpăraţi ceva important, nu ezitaţi, dar nici nu vă grăbiţi, ci căutaţi cu atenţie.

Horoscop 21 ianuarie 2021 Fecioară

Dragostea le bate la uşă FECIOARELOR. Un flirt nevinovat se poate transforma într-o poveste de dragoste demnă de povestit.

Horoscop 21 ianuarie 2021 Balanță

BALANŢELE, însă, ar trebui să aibă grijă în iubire şi să nu se ia după aparenţe. Dar este o zi bună să renunţaţi la un obicei care nu este benefic.

Horoscop 21 ianuarie 2021 Scorpion

SCORPIONII primesc un răspuns mult aşteptat sau, cel puţin, aveţi confirmarea că lucrurile merg în direcţia pe care v-o doriţi.

Horoscop 21 ianuarie 2021 Săgetător

Nativii SĂGETĂTOR se pot ocupa azi de activităţi domestice sau care ţin de ordine şi disciplină. În dragoste vi se pare că ceva nu funcţionează, aşa că cel mai bine ar fi discutaţi cu partenerul de viaţă.

Horoscop 21 ianuarie 2021 Capricorn 

CAPRICORNII au o zi excelentă la capitolele comunicare, negocieri, semnări de contracte. Însă mare grijă la excese, mai ales alimentare.

Horoscop 21 ianuarie 2021 Vărsător

VĂRSĂTORII simt că lucrurile încep să capete sens. Aveţi încredere în puterea voastră de convingere pentru că veţi obţine tot ce vă doriţi.

Horoscop 21 ianuarie 2021 Pești

Iar PEŞTII ar trebui să ia lucrurile mai uşor. Sunteţi puţin mai geloşi sau teritoriali decât de obicei, iar dacă există nelămuriri nu presupuneţi, ci întrebaţi sursa.

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 21 ianuarie 2021. Scorpionii primesc un răspuns mult aşteptat