Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 22 ianuarie 2021. Gemenii vor discuta despre bani, mai ales despre lipsa lor

Mercur, planeta comunicării, face o quadratură cu Luna. Azi emoţiile ne scapă de sub control, aşa că sunt posibile conflicte.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 22.01.2021, 08:35

Vezi și
  • Leii vor avea o discuţie în contradictoriu cu un şef
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Horoscop 22 ianuarie 2021 Berbec

BERBECII sunt dornici să înveţe lucruri noi, iar contactul cu străinătatea este foarte puternic. Tocmai de aceea unii nativi pot avea o idilă cu cineva de peste hotare.

Horoscop 22 ianuarie 2021 Taur

TAURII vor avea o zi excelentă, dar obositoare. Ocupaţi-vă în special de chestiuni personale. Dar puteţi primi o ofertă tentantă legată de serviciu din partea unei femei.

Horoscop 22 ianuarie 2021 Gemeni

Nativii GEMENI vor discuta despre bani, mai ales despre lipsa lor. Mare atenţie la cheltuieli, aveţi tendinţa să cumpăraţi mult, dar nefolositor.

Horoscop 22 ianuarie 2021 Rac

La RACI conversaţiile sunt legate de o ofertă de lucru, de cum pot face bani sau de achiziţia unui apartament. Veţi rezolva azi tot ce nu aţi reuşit pe parcursul săptămânii.

Horoscop 22 ianuarie 2021 Leu

LEII vor avea o discuţie în contradictoriu cu un şef sau cu un bărbat. Asta din cauza viziunilor diferite pe care le aveţi vis a vis de un proiect nou.

Horoscop 22 ianuarie 2021 Fecioară

FECIOARELE trebuie să fie atente pe plan amoros. Cineva poate profta de sentimentele voastre şi vă manipuleze, ceea ce înseamnă că ar trebui să faceţi compromisuri. Astrele nu vă recomandă.

Horoscop 22 ianuarie 2021 Balanță

Nativii BALANŢĂ au o întâlnire importantă sau trebuie să repare ceva ce altcineva a greşit. Veţi fi eficienţi, doar că vă veţi obosi foarte mul

Horoscop 22 ianuarie 2021 Scorpion

Veştile bune vin de peste hotare pentru SCORPIONI. Fie primiţi nişte bani, fie vi se returnează un împrumut, dar atenţie, nu îi chletuiţi nesăbuit.

Horoscop 22 ianuarie 2021 Săgetător

SĂGETĂTORII primesc un răspuns favorabil pentru o solicitare făcută. Fie pentru un credit, fie pentru nişte acte sau un apartament.

Horoscop 22 ianuarie 2021 Capricorn

O femeie le dă veşti bune CAPRICORNILOR. Vor fi legate de un parteneriat, o achiziţie sau de casă.

Horoscop 22 ianuarie 2021 Vărsător

VĂRSĂTORII vor fi implicaţi în conflicte din cauza încăpăţânării celorlalţi. Oricât de mult aţi vrea să mulţumiţi pe toată lumea, nu veţi reuşi, aşa că mai bine vă concentraţi doar pe fericirea voastră.

Horoscop 22 ianuarie 2021 Pești

Iar nativii PEŞTI trebuie să rezolve o chestiune urgentă care le dă programul peste cap. Din fericire, prietenii vă vor fi alături, mai ales că azi luaţi decizii importante privind o investiţie sau o colaborare.

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 22 ianuarie 2021. Gemenii vor discuta despre bani, mai ales despre lipsa lor