Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 23 februarie 2021. O fostă iubire le caută azi pe Balanțe

Horoscop 23 februarie 2021. Aspectul Pluto trigon Marte ne conferă mai multă energie decât de obicei, iar motivaţia nu va lipsi azi.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 23.02.2021, 08:39

Vezi și
  • Săgetătorii se înţeleg excelent cu persoanele tinere azi.
  • Iar nativii Pești, deşi poate nu prea au chef, ar trebui să facă mişcare.

BERBECII beneficiază de multă intuiţie şi sensibilitate. Sunteţi empatici şi gata să îi ajutaţi pe cei din jur, aşa că nu ezitaţi să o faceţi.

Cheltuielile ce ţin de casă şi de familie le vor ocupa TAURILOR mare parte din zi. Încercaţi să nu vă neglijaţi jobul.

GEMENII se pregătesc pentru o călătorie, iar azi sunt mari şanse să găsiţi o ofertă foarte bună pentru biletele de avion sau pentru cazare.

Nativii RAC ar trebui să se concetreze azi pe relaţiilor lor. Indiferent dacă sunt de iubire sau de afaceri, faceţi puţină ordine.

Pentru LEI discuţiile cu o rudă înseamnă posibile conflicte pentru că vor readuce în faţă probleme mai vechi pe care nu le-aţi rezolvat la timp.

FECIOARELE ar trebui să se ocupe de sănătatea lor. Imunitatea, alimentaţia sau diverse dureri trebuie investigate. Nu treceţi cu vederea.

O fostă iubire le caută azi pe BALANŢE şi încearcă să găsească o modalitate prin care să comunice cu ele. Depinde doar de voi cum răspundeţi la aceste solicitări.

SCORPIONII trebuie să fie atenţi la circulaţie, indiferent dacă sunt şoferi sau pietoni. Riscul de accidente este crescut, aşa că fiţi atenţi la posibile probleme tehnice.

SĂGETĂTORII se înţeleg excelent cu persoanele tinere azi. Veţi învăţa lucruri noi, care, dacă ţineţi cont de ele, vă vor ajuta pe viitor.

Imunitatea CAPRICORNILOR este destul de scăzută, aşa că fiţi prevători şi nu vă aventuraţi foarte mult în activităţi obositoare.

VĂRSĂTORII în schimb se pot aventura la shopping. Este o zi foarte bună să faceţi cumpărături, în special de produse electronice.

Iar nativii PEŞTI, deşi poate nu prea au chef, ar trebui să facă mişcare. Indiferent dacă vreţi să vă apucaţi de sport sau este vorba doar de simple plimbări.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 23 februarie 2021. O fostă iubire le caută azi pe Balanțe