Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 24 februarie 2021. Capricornii trebuie să fie atenţi la persoanele cu care se întâlnesc azi

Astăzi pe cer are loc un tranzit special, Lună opoziţie Pluto. Asta înseamnă că secretele vor ieşi la iveală, iar conflictele emoţionale nu sunt excluse.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 24.02.2021, 14:52

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Citeşte si: Horoscop 25 februarie 2021. Leii trebuie să fie mai atenţi la sănătate. Decizii dificile pentru scorpioni

BERBECII primesc răspunsuri privind cariera. Ceea ce vă determină să schimbaţi strategiile, însă, cel mai important este să fiţi diplomaţi indiferent cu cine vorbiţi.

TAURII nu ar trebui să mai răspundă provocărilor. Fiţi cât mai detaşaţi în raport cu persoanele care vă pun beţe în roate.

Pentru GEMENI, în schimb, va fi o zi activă mai ales pe plan social. Veţi crea legături impotante prin intermediul prietenilor sau al colegiilor de la serviciu.

RACII încearcă să rezolve prea multe lucruri de odată, iar asta poate duce la un blocaj. Luaţi o pauză şi aşteptaţi să se clarifice priorităţiile, iar apoi puteţi continua.

Comunicarea este punctul forte al LEILOR. Lucraţi foarte bine în echipă azi, aşa că nu încercaţi să faceţi totul de unii singuri.

FECIOARELE trebuie să verbalizeze clar ce îşi doresc. Nu vă aşteptaţi ca cei din jur să vă citească gândurile, pentru că... nu o vor face, iar voi veţi ieşi în pierdere.

Este o zi excelentă pentru BALANŢE să participe la activităţi de grup, la evenimente sociale sau chiar să se implice în problemele comunităţii.

Şi SCORPIONII se vor face remarcaţi dacă lucrează în echipă. Efortul vostru nu va trece neobservat, aşa că motivaţi-i şi pe cei din jur.

Nativii SĂGETĂTOR nu ar trebui să ia hotărâri importante dacă nu deţin toate informaţiile necesare. Amânaţi răspunsurile azi.

CAPRICORNII trebuie să fie atenţi la persoanele pe care le întâlnesc azi. Este posibil să fie vorba de o lecţie pe care aţi învăţat-o deja, aşa că fiţi atenţi să nu repetaţi o greşeală.

VĂRSĂTORII sunt foarte energici şi veseli, iar asta îi va ajuta pe cei din jur. Totuşi, concentraţi-vă mai mult pe bunăstarea voastră şi puneţi-vă pe primul loc.

Iar PEŞTII tind să facă alegeri bazate pe emoţii, sentimente. Ar fi cazul să analizaţi mai mult înainte de a lua o decizie şi să fiţi cât mai obiectivi.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. Să aveţi un Dragobete cât mai frumos!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 24 februarie 2021. Capricornii trebuie să fie atenţi la persoanele cu care se întâlnesc azi