Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 24 ianuarie 2021. Leii îşi planfiică următoarele mişcări în carieră

Luna face un aspect de trigon cu Soarele. Cutiozitatea se ridică la cote înalte, depinde doar de noi în ce scop o folosim.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 24.01.2021, 08:45

Vezi și
  • Taurii trebuie să dea dovadă de răbdare şi de prudenţă cu rudele în etate
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Horoscop 24 ianuarie 2021 Berbec

BERBECII simt nevoia să petreacă timp de unii singuri. Aveţi planuri mari pentru săptămâna viitoare, aşa că este o zi perfectă să vă încărcaţi bateriile.

Horoscop 24 ianuarie 2021 Taur

TAURII trebuie să dea dovadă de răbdare şi de prudenţă cu rudele în etate. Dacă vi se reproşează ceva, ar fi indicat să îi evitaţi pe cei care o fac, pentru că altfel veţi porni un conflict.

Horoscop 24 ianuarie 2021 Gemeni

Curiozitatea îi poate ajuta sau încurca pe GEMENI. Mare atenţie cum vă folosiţi de informaţiile pe care le descoperiţi azi.

Horoscop 24 ianuarie 2021 Rac

Nativii RAC au chef de vorbă. Veţi petrece ore în şir la telefon, pe internet sau la întâlniri. Simţiţi nevoia să aparţineţi de un grup, aşa că activităţile în echipă sunt perfecte.

Horoscop 24 ianuarie 2021 Leu

LEII îşi planfiică următoarele mişcări în carieră. Astăzi puteţi pune la punct strategii, chiar şi împreună cu cineva de încredere.

Horoscop 24 ianuarie 2021 Fecioară

FECIOARELE discută chestiuni personale cu prietenii. Mare grijă ce confesiuni faceţi, pentru că mai târziu pot fi contraargumente în defavoarea voastră.

Horoscop 24 ianuarie 2021 Balanță

BALANŢELE sunt axate pe ordine, curăţenie şi disciplină. În casă şi în viaţă. Planificaţi-vă agenda pentru că altfel totul va fi haotic săptămâna viitoare.

Horoscop 24 ianuarie 2021 Scorpion

Dragostea este tema SCORPIONILOR. Simţiţi nevoia să vă exprimaţi sentimentele, iar creativitatea nu vă va lipsi, perfectă ca să pregătiţi o surpriză.

Horoscop 24 ianuarie 2021 Săgetător

Nativii SĂGETĂTOR primesc veşti din străinătate. În special pentru că puneţi multe întrebări, dar mare grijă să nu exageraţi cu dorinţa de afla tot.

Horoscop 24 ianuarie 2021 Capricorn

CAPRICORNII îşi fac planuri mari privind nişte cumpărături importante. Faceţi şi o listă cu plusuri şi minusuri.

Horoscop 24 ianuarie 2021 Vărsător

VĂRSĂTORII petrec timp de calitate alături de cei dragi, momentul perfect să îşi dea refresh emoţional. Aveţi astăzi grijă la excesele culinare.

Horoscop 24 ianuarie 2021 Pești

Iar PEŞTII au idei foarte practice care măresc bugetul familie. Dar mare atenţie - tindeţi să fiţi zgârciţi, aşa că nu exageraţi cu economiile.

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 24 ianuarie 2021. Leii îşi planfiică următoarele mişcări în carieră