Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 25 februarie 2021. Racii au de luat decizii importante, iar Vărsătorii se gândesc la o călătorie

Horoscop 25 februarie 2021. Venus, planeta iubirii şi a banilor, intră în semnul Peştilor. Asta înseamnă că norocul ne surâde şi vom ieşi victorioşi din orice blocaj sau confruntare.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 25.02.2021, 16:29

Vezi și

Citeşte si: Horoscop 26 februarie 2021. Iese la suprafaţă latura artistică, dar nu pentru toate zodiile se manifestă la fel

BERBECII care vor să ia decizii legate de finanţe nu ar trebui să ezite. Sunteţi susţinuţi în carieră, iar intuiţia vă ajută enorm azi.

TAURII se simt şi ei inspiraţi şi, tocmai de aceea, vor face alegeri legate de bani sau privind semnarea unor contracte.

Nativii GEMENI discută despre o plecare în străinătate sau despre o relocare. Desigur, sunt mari şanse să fie corelate cu o ofertă de lucru tentantă.

RACII au de luat decizii importante care presupun câştigarea unor bani suplimentar. Poate fi vorba de un nou job sau de unul part-time.

La nativii LEU ziua va depinde de o femeie. În sensul bun, pentru că veţi avea parte de clarificări, dar vă va scoate din zona de confort.

FECIOARELE sunt preocupate de casă, de achiziţia unei case sau de o mutare. Asta poate implica, evident, şi renovarea.

BALANŢELE în schimb, vor purta discuţii importante privind cariera, posibile investiţii sau afaceri. Ceea ce include şi acte.

Nici SCORPIONII nu se lasă mai prejos, pentru că atât serviciul, cât şi casă sunt subiectele principale. Un nou job sau o avansare sunt posibile azi.

Nativii SĂGETĂTOR însă, vor discuta despre o relaţie nu mai funcţionează şi pe care, probabil cel mai înţelept, ar fi să o încheie.

La CAPRICORNI totul ţine de bani azi. Fie că este vorba de un credit bancar, o investiţie sau achiziţia unui obiect important, totul va decurge perfect.

VĂRSĂTORII se gândesc fie la o călătorie, fie să să se înscrie la niste cursuri. Oricare dintre aceste variante vă va aduce satisfacţie, aşa că nu mai amânaţi.

Iar nativii PEŞTI sunt susţinuţi în carieră de persoane importante şi vor primi sfaturi utile de care musai trebuie să asculte.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 25 februarie 2021. Racii au de luat decizii importante, iar Vărsătorii se gândesc la o călătorie