Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 25 ianuarie 2021. Dragostea le bate la uşă Fecioarelor

Horoscop 25 ianuarie 2021. Luna face un aspect de quadrtură cu Neptun şi Marte cu Saturn. Este o zi tensionată, aşa că trebuie să apelăm la reursele interioare pentru a ne echilibra.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 25.01.2021, 09:28

Vezi și
  • Racii au multe de rezolvat, iar orgoliul le pune piedici.
  • Şi astăzi dragostea le bate la uşă Fecioarelor.

Este important ca Berbeci să nu reacţioneze impulsiv azi. Cei din jur vă pot provoca, iar replicile tipice zodiei voastre pot duce la conflicte, aşa că mare grijă.

TAURII trebuie să fie cei maturi într-o discuţie. Nu trageţi concluzii pripite, pentru că sunt mari şanse să vă înselaţi, aşa că analizaţi totul.

Dacă GEMENILOR a început să le surândă rutina, ceva este greşit. Încercaţi să vă puneţi imaginaţia la lucru şi să faceţi ceva nou.

RACII au multe de rezolvat, iar orgoliul le pune piedici. Încercaţi să renunţaţi la el şi să cereţi ajutorul prietenilor sau oamenilor în care aveţi încredere.

Problemele din familie îi blochează în carieră pe LEI. Rezolvaţi neînţelegerile, adunaţi-vă forţele, iar planul profesional va evolua natural.

Şi astăzi dragostea le bate la uşă FECIOARELOR. O persoană importantă vă schimbă viaţa şi obiectivele, dar trebuie să aveţi curaj şi să vă aruncaţi în necunoscut cu încredere.***

Nativii BALANŢĂ vor juca rolul mediatorului. Reuşiţi să aplanaţi un conflict de proporţii, iar liniştea pe care le-o oferiţi celorlalţi este binevenită.

SCORPIONII trebuie să înţeleagă că blocajele sau piedicile pot indica un drum greşit de pe care ar trebui să iasă. Analizaţi puţin situaţia.

SĂGETĂTORII au mult de lucru, dar soluţia nu include depărtarea de cei dragi. Încercaţi să găsiţi o balanţă.

CAPRICORNII primesc o ofertă de job care este stimulantă. Dacă vă e frică de nou, poate ar trebui să vă găsiţi curajul pentru că va merita.

Răspunsul pe care VĂRSĂTORII îl aşteaptă de ceva timp, întârzie să apară. Dacă acea persoană vă tot amână, este posibil să fie vorba de un refuz.

Iar nativii PEŞTI primesc veşti bune de peste hotare. Este o zi foarte bună să interacţionaţi atât f2f cât şi online.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 25 ianuarie 2021. Dragostea le bate la uşă Fecioarelor