Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 26 februarie 2021. Zi tensionată pentru Raci și Vărsători

Horoscop 26 februarie 2021. Astăzi Luna şi Venus se află în opoziţie. Este un aspect pozitiv, pentru că vom fi mult mai sinceri în expimarea sentimentelor de iubire, dar şi foarte creativi.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 26.02.2021, 09:10

Vezi și

BERBECII sunt foarte energici, dar trebuie să îşi dozeze excesul de adrenalină care vine la pachet. Direcţionaţi-l către activităţi pe care le-aţi tot amânat.

TAURII vor avea parte de discuţii aprinse în familie, posibil legate de comportamentul unuia dintre membri. Daţi dovadă de toată răbdarea şi înţelegerea de care dispuneţi.

Nativii GEMENI vor să îşi exprime cât mai liber ideile, dar asta poate cauza conflicte cu rudele sau colegii. Aşa că mare atenţie cum vă formulaţi opiniile.

Şi RACII se vor certa, însă, din cauza banilor în ceea ce îi priveşte pe ei. Încercaţi să fiţi raţionali şi să nu lăsaţi emoţiile să vă controleze.

Acţiunile persoanelor apropiate se pot răsfrânge asupra LEILOR într-un mod neplăcut. Deci este foarte posibil să existe discuţii aprinse.

FECIOARELE nu sunt în formă maximă la serviciu, mai ales din cauza colegilor care nu împart aceeaşi viziune cu voi. Aveţi răbdare să le ascultaţi şi lor părerea.

Nativii BALANŢĂ sunt influenţaţi de Lună şi de Marte într-o poveste de iubire, o asociere sau un parteneriat. Pot ieşi scântei dacă nu sunteţi atenţi.

Deşi nu este în firea SCORPIONILOR, astăzi nu ar trebui să îşi exprime nemulţumirile, ci să apeleze la răbdare şi să treacă peste conversaţiile care îi enerveză.

La SĂGETĂTORI atenţia se va concenntra pe o colaborare, un parteneriat sau pe acţiunile pe care le face o persoană importantă din viaţa voastră.

CAPRICORNII pot stârni cu uşurinţă un conflict în relaţia de iubire. Vă deranjează când partenerul nu vă cere părerea şi acţionează după bunul plac, însă, încercaţi să-l înţelegeţi.

Astăzi va fi o zi tensionată şi pentru VĂRSĂTORI, care, comparativ cu ceilalţi nativi, se contrazic pe subiecte cum ar fi politica, religia sau alte teme sociale. La voi cumpătarea ar ajuta enorm.

Iar PEŞTII sunt stresaţi la locul de muncă. O femeie vă încurcă, iar asta se va vedea şi în rezultatele pe care le aveţi azi.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 26 februarie 2021. Zi tensionată pentru Raci și Vărsători