Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 28 februarie 2021. Surprize mari în dragoste

Horoscop 28 februarie 2021. Astăzi pe cer se formează Marea Trină, cel mai benefic aspect din astrologie. Ne aduce energie, ne amplifică intuiţia, dar trebuie să fim atenţi la semnele pe care le primim.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 28.02.2021, 09:16

Vezi și
  • Azi, creativitatea este aliatul Balanțelor.
  • La Raci totul ţine de familie, rude sau achiziţia unui apartament.

BERBECII trebuie să fie atenţi la oportunităţile care apar. Dacă veţi amâna deciziile majore privind cariera, dragostea sau investiţiile este posibil să pierdeţi ocazii importante.

TAURII pot lua decizii privind o colaborare, mai ales dacă sunt implicaţi şi prietenii şi este vorba de un proiect important.

Nativii GEMENI, în schimb, se pot axa pe alegerile ce ţin de job sau, de ce nu, de schimbarea lui.

La RACI totul ţine de familie, rude sau achiziţia unui apartament. Astrele vă recomandă să nu mai amânaţi lucrurile importante.

LEII vor purta discuţii importante cu o rudă mai în vârstă sau cu un profesor. Vor fi mai mult decât profitabile aşa că nu uitaţi să vă faceţi timp pentru ele.

Şi FECIOARELE pot pune accent pe familie sau relaţia cu persoana iubită. Ţineţi cont că timpul vostru e cel mai frumos cadou pe care îl puteţi oferi.

Creativitatea este aliatul BALANŢELOR azi. Implicaţi-vă în proiectele artistice sau într-un hobby nou.

Deşi este duminică, SCORPIONII se pot relaxa abia după ce pun la punct tot ce ţine de job. Poate fi vorba de hotărâri imporatnte care nu pot fi amânate.

SĂGETĂTORII, însă, sunt susţinuţi de planete să ia decizii legate de relaţii, fie ele de iubire, de prietenie sau de afaceri.

Nativii CAPRICORN stau foarte bine la capitolele achiziţii sau proiecte creative. Aveţi curaj să riscaţi puţin, dar nu înainte de a analiza totul cu atenţie.

VĂRSĂTORII vor avea o zi excelentă, mai ales dacă implică şi o călătorie sau programarea unei deplasări, a unei vacanţe.

Iar PEŞTII trebuie să fie atenţi la cum abordează o femeie. Indiferent de subiectul discuţiei, atitudinea voastră va influenţa viitorul relaţiei voastre.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 28 februarie 2021. Surprize mari în dragoste