Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 28 ianuarie 2021. Dacă Balanțele îşi propun să schimbe locul de muncă, azi este ziua perfectă

Horoscop 28 ianuarie 2021. Astăzi este Lună plină pe axa Vărsător-Leu. Un moment bun să încheiem relaţii, activităţi care nu sunt benefice.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 28.01.2021, 09:24

Vezi și
  • Gemenii ar fi bine se să abţină de la decizii legate de acte, hârtii, documente.
  • Nativii Rac vor să se afirme.

BERBECII sunt definiţi azi de nonconformism. Vreţi să încercaţi lucruri noi, dar uitaţi de cei din jur sau de riscurile la care vă supuneţi. Luaţi-vă măsuri de precauţie.

În cazul TAURILOR s-ar putea ca unele planurile legate de carieră să se schimbe peste noapte. Nu vă panicaţi dacă lucrurile nu ies aşa cum v-aţi dori.

GEMENII ar fi bine se să abţină de la decizii legate de acte, hârtii, documente. Riscaţi să faceţi erori, aşa că mai bine lăsaţi pe mâine.

Nativii RAC vor să se afirme. Faceţi alegeri bune privind cariera sau un apartament, o casă, o închiriere.

LEII au o putere de manifestare mare şi ar trebui să o folosească pentru a încheia şi a scoate din viaţa lor ceea ce nu le place.

FECIOARELE nu ar trebui să ia azi decizii majore privind o relaţie de iubire sau o investiţie. Este posibil să nu aveţi toate datele problemei, aşa că mai aşteptaţi puţin.

Dacă BALANŢELE îşi propun să schimbe locul de muncă azi este ziua perfectă. Pentru că după aceea Mercur intră în retrogradare, iar lucrurile nu vor mai merge conform planului.

SCORPIONII clarifică foarte multe chestiuni legate de parteneriate, relaţii. Chiar dacă nu vă încântă unele rezultate, rămâneţi fermi pentru că la final totul se va dovedi a fi în favoarea voastră.

SĂGETĂTORII atrag atenţia şefilor şi vor face impresie bună, mai ales dacă trebuie să coordoneze o echipă. Iar ulterior veţi fi răsplătiţi.

O femeie încăpăţânată le poate pune beţe în roate CAPRICORNILOR. Recomandarea astrelor este să fiţi prudenţi şi să nu aveţi încredere în toată lumea.

Pentru VĂRSĂTORI este o zi excelentă să clarifice aspecte legate o relocare, ascensiune socială sau un loc de muncă. Ne referim în a încheia, nu a începe lucruri noi.

Iar nativii PEŞTI sunt susţinuţi de o femeie care îi poate ajuta în privinţa unui blocaj. Dacă sunteţi deschişi, veţi benefecia de pe urma sfaturilor primite.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 28 ianuarie 2021. Dacă Balanțele îşi propun să schimbe locul de muncă, azi este ziua perfectă