Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 30 decembrie 2020. Racii vor primi veşti legate de bani sau de un loc de muncă interesant

Marte face un aspect de quadratură cu Pluto, aşa că trebuie să ne ţinem nervii sub control. Dar este şi lună plină azi, aşa că putem să încheiem relaţii sau activităţi.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 30.12.2020, 09:20

Vezi și
  • Leii se concentrează pe muncă şi vor lua decizii foarte bune în carieră.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

BERBECII sunt în mare formă şi vor purta discuţii importante cu o femeie. Vor fi legate de o călătorie, un proiect sau un nou loc de muncă.

TAURII au foarte multă iniţiativă, dar o veste neaşteptată le poate încurca programul. Veţi reuşi, totuşi, să vă adaptaţi.

Pentru GEMENI este o zi foarte bună să clarifice chestiunile legate de bani, fie că este vorba de un împrumut sau despre acte. În plus, luaţi decizii bune în cariera.

RACII sunt preferaţii astrelor. Sunteţi intuitivi, iar asta vă ajută. Mai ales că veţi primi veşti legate de bani sau de un loc de muncă interesant.

LEII se concentrează pe muncă şi vor lua decizii foarte bune în carieră, dar doar dacă îşi ascultă vocea interioară şi aleg cu inima.

Nativii FECIOARĂ poartă o discuţie privind o strategie cu o femeie. Planul se va materiliaza, la pachet cu rezultate atât de bune, încât nici nu v-aţi gândit că ar fi posibile.

BALANŢELE fac ordine, dar nu în casă, ci în relaţii. Asta implică atât parteneriatele de afaceri, cât şi persoanele iubite sau prietenii. Poate nu veţi comunica azi deciziile voastre, dar zilele următoare ar momentul oportun.

SCORPIONII sunt foarte seducători azi. Îi veţi vrăji cu uşurinţă pe cei din jur, însă, mare atenţie să nu cădeţi în cealaltă extremă şi să îi manipulaţi.

SĂGETĂTORII primesc veşti bune de la un bărbat. Este foarte posibil ca acestea să implice o colaborare sau un parteneriat de afaceri.

Banii sunt subiectul central pentru CAPRICORNI. Iar dacă intenţionaţi să cumpăraţi ceva, veţi găsi şi produsul dorit şi un preţ bun.

VĂRSĂTORII sunt mai încăpăţânaţi decât de obicei. Controlaţi-vă impulsurile, fiţi mai echilibraţi, iar lucrurile se vor mişca într-un ritm excelent.

Iar nativii PEŞTI trebuie să ţină cont de intuiţia lor. Luaţi decizii excelente privind viaţa personală, cariera sau o colaborare cu o persoană în etate, cert este că vor foarte prductive.

Dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. Stelele vă transmit sărbători pline de energie şi iubire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 30 decembrie 2020. Racii vor primi veşti legate de bani sau de un loc de muncă interesant