Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 4 mai 2021. Nativii care vor face alegeri legate de carieră sau studii

Horoscop, 4 mai 2021. Astăzi trebuie să avem grijă la excese. Luna se suprapune peste Jupiter, Marele Benefic și tot ceea ce ține de pofte va ieşi la iveală. Persoanele care au probleme interioare nerezolvate, frustrări și nemulțumiri sunt cele mai vulnerabile în fața acestui aspect care scoate la lumină invidia, lăcomia și gelozia. Este o zi test pentru toți, și tema de lucru, este tema armoniei și cea de echilibru. 

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 04.05.2021, 14:04

Vezi și
  • Zodia care, astăzi, este preocupată de bani

Horoscop 4 mai 2021 Berbec

Pui foarte mult suflet în a explica ceva pentru cei din jur, parteneri de afaceri sau persoanele din viața personală. Încearcă să păstrezi un tempo calm, fiindcă cei din jur s-ar putea să aibă o reacție opusă, spuselor tale.

Horoscop 4 mai 2021 Taur

Azi ar fi bine  să eviți discuțiile controversate. Mai ales dacă țin de o afacere, de niște bani, o moștenire sau un proces. Stai departe de conflictele generate de aceste subiecte pentru că s-ar putea să tratezi lucrurile cu o intensitate mult prea mare față de dimensiunea reală a situației. Încearcă să nu stai în preajma persoanelor agitate azi. Amână astfel de discuții, azi.

Pe acelaşi subiect

Horoscop 4 mai 2021 Gemeni

Azi este o zi în care nu ești foarte bine susținut pe comunicare pe negocirere și pe semnarea unor contracte. Dacă nu ai de ales și astfel de chestiuni trebuiesc rezolvate, citește de 10 ori contractel sau vorbește cu un avocat. Legat de comunicare, încearcă să nu spui tot ce îți trece prin minte azi.

Horoscop 4 mai 2021 Rac

Racii s0e racordează la emoțiile celor din jur. Ești racordat cu mare finețe energetică la dorințele celorlalți, dacă vorbim de păriniți și de persoana iubită. Este o zi bună pentru aplanarea unor conflicte.

Horoscop 4 mai 2021 Leu

Lecii apreciază tot ce este frumos. Ar fi bine să mergi în zone care te inspiră, mergi într-o plimbare, aranjează lucrurile din jur. Inspirația reprezintă puterea care declanșează butonul zilei.

Horoscop 4 mai 2021 Fecioară

Astăzi îți exprimi latura ta creativă. Universul s-a hotărât să acceseze zona creativ-intuitivă a fecioarei. Poți realiza achiziții pentru casă, mobilă, aparatură electronică etc.

Horoscop 4 mai 2021 Balanţă

Este o zi foarte bună pentru a îți întinde limitele suportabilității vizavi de asociați, familie și parteneri. Toată lumea în ultima vreme ți-a dictat cum, și ce să faci. Poate ar trebui să îți evaluezi ce vrei tu să faci și să începi să ai mai multă grijă de tine.

Horoscop 4 mai 2021 Scorpion

Azi s-ar putea să te simți copleșit de responsabilitățile pe care le ai la serviciu. Este un moment în care dacă nu îți faci o agendă de responsabilități, s-ar putea să dai mare rateu și să nu poți finaliza mai nimic. Știi foarte bine ce ai de făcut, doar că ai nevoie de puțină ordine.

Horoscop 4 mai 2021 Săgetător

Ești preocupat de bani. Ai o frică, fie de obligațiile tale financiare, fie accepți un șef autoritar fără să-i spui părerea ta, fie un loc de muncă prost plătit. Trebuie să fi receptiv la noile propuneri, fiindcă nu este deloc bine să stagnezi și să trăiești înconjurat de aceste probleme.

Horoscop 4 mai 2021 Capricorn 

Este un moment în care faci alegeri legate de cariera ta sau studiile tale. Este o zi în care poți începe un curs nou de dezvoltare personală, fiind o zi a conștientizărilor.

Horoscop 4 mai 2021 Vărsător

Vibrația zilei are un impact mare asuspra subconștientului tău. Ai grijă la gândurile tale, la intuiția ta fiindcă vei putea lucra cu multe persoane și le vei putea înțelege nevoile și dorințele lor. 

Horoscop 4 mai 2021 Peşti

Ai parte de revelații legate de persoanele din jurul tău. Este o zi în care poți vedea cu ochiul liber cine îți sunt adevărații prieteni și care nu îți sunt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 4 mai 2021. Nativii care vor face alegeri legate de carieră sau studii