Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei 4 martie 2021. O zi complicată și tensionată

Horoscop 4 martie 2021. Trina formată pe cer între Marte şi Pluto ne oferă un surplus de energie, pe care ar fi bine să îl folosim în activităţile de grup.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 04.03.2021, 16:35

Vezi și

BERBECII iau decizii legate de o călătorie sau de nişte deplasări care vă vor ajuta în ascensiunea socială.

TAURII trebuie să lucreze la capitolul relaţii. O femeie sau prietenii, vă dezechilibrează puţin, aşa că ar fi bine să eliminaţi energia negativă din viaţa voastră.

Citeşte şi: Horoscop 5 martie 2021. O zi plină de entuziasm și optimism

Comunicarea este punctul forte al GEMENILOR. Aveţi capacitatea de a rezolva azi probleme vechi, care vă ţineau în loc.

RACII clarfiică nişte chestiuni delicate legate de planul financiar. Este ziua perfectă să puneţi în ordine orice nereguli privind banii.

Veştile bune vin din străinătate pentru LEI. Poate fi vorba de o simplă conversaţie, o vizită sau un loc de muncă peste hotare.

FECIOARELE sunt avantajate în viaţa personală sau şi în ascensiunea socială. Iar astăzi puteţi întâlni o persoană care să vă ajute pe plan financiar.

BALANŢELE trebuie să aibă grijă la relaţia cu o femeie. Dacă sunteţi prinse în conversaţii care implică zvonuri, mai bine vă retrageţi.

SCORPIONII sunt norocoşi azi. Fie la locul de muncă, fie în rezolvarea unei probleme delicate în familie, aşa că profitaţi să rezolvaţi aceste situaţii.

Nativii SĂGETĂTOR stau foarte bine la capitolele bani, afaceri, investiţii. Ori vă cumpăraţi o casă, ori o maşină, ori aveţi câştig de cauză într-o dispută.

Şi CAPRICORNII sunt susţinuţi într-un conflict, mai ales de şefi.

VĂRSĂTORII poartă discuţii importante leagte de studiu sau de călătorii. Desigur, poate fi şi o combinaţie între cele două.

Iar PEŞTII este foarte posibil să avanseze la locul de muncă, în special dacă au o relaţie bună cu superiorii. Totuşi, fiţi atenţi pentru că poate fi vorba doar de simple promisiuni.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei 4 martie 2021. O zi complicată și tensionată