Antena Meniu Search
x

Video Horoscopul zilei, 9 februarie 2021. Dragostea plutește în aer, ascultaţi-vă vocea interioară!

Horoscop 9 februarie 2021. Luna, planeta emoţiilor, face un aspect de sextil cu Neptun, planeta clarviziunii. Astăzi intuiţia şi sensibilitatea sunt aliaţii noştri.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 09.02.2021, 21:18

Vezi și
  • Nativii Scorpion sunt maeştri la capitolul comunicare.
  • Taurii, în schimb, sunt foarte bine aspectaţi pe sectorul călătoriilor,

BERBECII ar trebui să se concentreze pe carieră. Trigonul dintre Lună şi Marte, vă ajută să bifaţi puncte importante la job.

TAURII, în schimb, sunt foarte bine aspectaţi pe sectorul călătoriilor, dar şi dacă vor să se înscrie la un curs.

Nativii GEMENI care îşi doresc să reeşaloneze un credit, astăzi pot înainta toate producerile. Intuiţia vă va ajuta pe tot parcursul zilei.

RACII sunt susţinuţi la capitolul relaţii. Fie ele de iubire sau de afaceri, dacă veţi să evolueze ascultaţi-vă vocea interioră.

LEII, însă, se concentrează în special pe job. Puteţi lua decizii foarte bune, aşa că nu ezitaţi să vă impuneţi punctul de vedere.

Creativitatea este cel mai bun prieten al FECIOARELOR azi. Astfel puteţi rezolva orice probleme, fie ele legate de afaceri sau de dragoste.

Şi BALANŢELE se bucură de o zi liniştită în care se înţeleg excelent cu rudele şi prietenii, indiferent de conflictele din trecut.

Nativii SCORPION sunt maeştri la capitolul comunicare. La şedinţe, negocieri nu trebuie să vă faceţi griji, va ieşi cum spuneţi voi.

Dacă cineva încearcă să îi păcălească pe SĂGETĂTORI, nu vor reuşi. Important este să nu fiţi superficiali şi să analizaţi cu mai multă atenţie ce spun sau fac ceilalţi.

Şi CAPRICORNII pot descoperi o persoană falsă, dar în cazul lor este vorba de cei apropiaţi din anturaj. Aşa că mare grijă!

Deşi cineva încearcă să îi manipuleze pe VĂRSĂTORI ca să ia o decizie, nu va reuşi. Aveţi capacitatea de a înţelege dincolo de aparenţe şi să faceţi alegerile corecte.

Iar nativii PEŞTI vor fi ajutorul numărul 1 când vine vorba de prieteni. Dacă aveţi posibilitatea să le faceţi viaţa mai uşoară, nu ezitaţi.

Acestea au fost previziunile astrale pentru moment, dacă vă interesează să aflaţi mai multe detalii despre ce spun stelele, puteţi face asta accesând canalul de youtube al astrologului Alexandra Coman. 

Sursa: youtube.com/AstrologAlexandraComan

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscopul zilei, 9 februarie 2021. Dragostea plutește în aer, ascultaţi-vă vocea interioară!