Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 9 octombrie 2018. O sumă mare de bani intră în cont, dar banii nu cumpără fericirea

Horoscopul zilei 9 octombrie 2018. O sumă mare de bani intră astăzi în cont, spiritul de afaceri fiind răsplătit pe deplin. Atenţie însă, banii nu pot cumpăra fericirea.

Horoscopul zilei 9 octombrie 2018. O sumă mare de bani intră astăzi în cont, spiritul de afaceri fiind răsplătit pe deplin. Atenţie însă, banii nu pot cumpăra fericirea.

Horoscop 9 octombrie 2018 Berbec

Berbecii sunt nevoiţi astăzi să renunţe la toate planurile pe care le aveau. O persoană apropiată le cere ajutorul într-o chestiune importantă care nu suportă amânare.

Horoscopul zilei de 9 octombrie 2018
Vezi și

Horoscop 9 octombrie 2018 Taur

Taurii au parte de o zi liniştită, un prilej numai bun pentru a se bucura de lucruri pe care le-au tot amânat de-a lungul timpului. Trebuie să fie însă foarte atenţi la cheltuieli.

Horoscop 9 octombrie 2018  Gemeni

Apar ceva conflicte în viaţa personală a Gemenilor. Puşi în faţa problemelor, aceşti nativi tind să dea bir cu fugiţii. Însă, nu vor scăpa uşor. O persoană apropiată va pune presiune pe ei.

Horoscop 9 octombrie 2018  Rac

Racii sunt cei mai buni sfătuitori astăzi. Cei din jur apelează la ei şi pentru cele mai mici probleme. Însă dacă vine vorba de a-şi da sfaturi lor înşişi, lucrurile se cam complică.

Horoscop 9 octombrie 2018 Leu

Leii stârnesc invidia apropiaţilor, chiar prin cele mai mici gesturi. Au o energie debordantă, care îi inhibă pe ceilalţi, iar aceştia vor încerca să le strice dispoziţia. Optimismul specific le va fi un adevărat scut de apărare.

Horoscop 9 octombrie 2018  Fecioară

Un conflict interior simt nativii Fecioară astăzi. Câteva decizii luate în ultima vreme îi fac să se simtă neliniştiţi cu ei înşişi. Dacă îşi vor asculta instinctul, îngrijorările vor râmâne în urmă în scurtă vreme.

Horoscop 9 octombrie 2018  Balanţă

Balanţele vor avea astăzi parte de un eveniment care le va spori încrederea în sine. Deşi de multe ori îşi lasă problemele în voia sorţii, de data asta îşi iau inima în dinţi şi vor face un pas de care s-au temut până acum.

Horoscop 9 octombrie 2018  Scorpion

Scorpionii se dedică trup şi suflet unui proiect la care ţin foarte mult şi de la care au aşteptări uriaşe. Orgoliul îi împiedică să ceară ajutor. Atenţie, însă, un efort peste măsură ar putea provoca ceva probleme de sănătate.

Horoscop 9 octombrie 2018 Săgetător

Săgetătorii tind să fie foarte sentimentali astăzi. E posibil să treacă printr-o perioadă mai tensionată, iar ajutorul celor din jur îi emoţionează. Trebuie să îşi controleze trăirile, asta pentru că cineva ar putea profita de vulnerabilitatea lor. 

Horoscop 9 octombrie 2018  Capricorn

O şansă rară li s-ar putea ivi Capricornilor în plan profesional. Este vorba de o oportunitate pe care o aşteaptă de multă vreme şi care niciodată nu a fost mai aproape. Mai departe, totul stă doar în mâinile lor.

Horoscop 9 octombrie 2018 Vărsător

Vărsătorii pun mâna pe o sumă de bani importantă astăzi. E foarte posibil să primească o primă la locul de muncă, drept recompensă a profesionalismului de care au dat dovadă în ultimul timp. În plan amoros însă, previziunile nu sunt la fel de optimiste. 

Horoscop 9 octombrie 2018 Peşti

Succes neaşteptat în afaceri pentru Peşti. Vor descoperi că abilităţile lor de negociere sunt mult mai bune decât se aşteptau. Pe lângă asta, pe seară se pot vedea cu un vechi prieten, sau chiar un fost partener de viaţă, întâlnire care îi va bucura enorm.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Horoscop » Horoscopul zilei de 9 octombrie 2018. O sumă mare de bani intră în cont, dar banii nu cumpără fericirea