Antena Meniu Search
x

Top 3 cele mai rele zodii. Nativii care te pot face să suferi

Astrologii au creat un top al celor mai nemiloase zodii. Ei sunt nativii pentru care nimic nu contază mai mult decât să fie pe primul loc.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 25.07.2020, 15:50

Zodiac prezentat de Observator
Cei mai răi nativi din Zodiac - iStock | Getty Images
  • Berbecii sunt ranchiunoşi şi foarte impsulsivi.
  • Capricornii sunt zodii geloase.

Scorpion

Nativii Scorpioni dau dovadă de răutate pură, în ciuda persoanelor cu care interacţionează. Sunt nemiloşi şi se gândesc doar la binele lor. Îşi doresc să fie mereu pe primul loc, indiferent de persoana cu care concurează şi ar face orice pentru a obţine ceea ce doresc. Au puţini prieteni, pentru că nu mulţi le suportă ifosele, iar cei care le sunt alături au răbdare de fier pentru că nu ţin supărarea, căci la un momentdat şi pe ei îi vor face să sufere. 

Berbec

Cei aflaţi sub semnul Berbecului sunt ranchiunoşi şi foarte impsulsivi. Dacă nu le convine un lucru, ori cineva încearcă să le ofere o lecţie ori le atrage atenţia asupra unui aspect pe care l-au greşit, Berbecii vor tuna şi vor fulgera. Vor spune vrute şi nevrute, indiferent de cât de apropiată le este persoana. Nu contează dacă o fac să sufere, nu au o problemă în a-şi vărsa nervii, căci doar aşa ei se simt superiori şi neînvins. 

Capricorn

Nativii Capricorn îşi scot răutatea la suprafaţă atunci când pierd în faţa cuiva ori când simt că ar putea deveni vulnerabili. Nu suportă să fie lăsaţi deoparte, aşa că dacă cineva îi neglijează s-ar putea transforma în cl mai negru duşman. Sunt foarte răzbunători şi nu ţin la prieteni dacă de ei depinde câştigul lor, căci sunt în stare de orice pentru a ajunge pe primul loc. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Horoscop » Top 3 cele mai rele zodii. Nativii care te pot face să suferi