Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii care spun adevărul, oricât ar fi de dureros

Onestitatea este cea mai bună alegere în orice situaţie, nu? Ne-ar plăcea să fim întotdeauna puşi în faţa faptului împlinit şi să înţelegem realitatea dură a momentului, decât să fim minţiţi cu tandreţe şi eleganţă. S-ar putea ca nu întotdeauna să fii la fel de sincer şi deschis în privinţa adevărului aşa cum ai crede.Mai mult, cercetătorii au descoperit că 60% dintre oameni mint cel puțin o dată la zece minute. Sunt însă unii nativi care preferă în orice moment să aleagă calea adevărului, în locul minciunii. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 24.03.2022, 15:43

Femeie cu ochii închişi şi mâinile la inimă
Top 3 zodii care spun adevărul, oricât ar fi de dureros - Shutterstock

Oamenii cinstiți s-ar putea să intre adesea în conflite cu familia, prietenii şi colegii de serviciu tocmai pentru că le-ar putea răni sentimentele prin adevăruri pe care nu le pot ţine ascunse. Minciunile sunt un lucru periculos care pare tentant, dar care adesea poate te poate face să scapi lucrurile de sub control. Chiar și cea mai mică minciună poate distruge felul în care ceilalți ne văd, iar ultimul lucru pe care cineva şi-l doeşte este să fie catalogat "mincinos". Iată mai jos cele trei zodii care nu ar minţi în nicio situaţie, indiferent de cât de crud ar fi adevărul. 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este cel mai sincer semn zodiacal. Minciuna este ultimul lucru care îşi poate face loc în mintea Săgetătorilor. Sunt persoane deschise şi sincere cu cei din jur. Mai exact, Săgetătorii sunt brutal de sinceri. Faptul că sunt prea cinstiţi s-ar putea să le creeze anumite probleme pentru că anumite persoane îi pot considera mult prea duri sau poate răutăcioşi. Te vor respecta însă dacă vei fi la fel de franc şi nu vei încerca să le vinzi "gogoşi calde". Nu suportă înşelăciunea şi îşi dau foarte uşor seama când cineva nu spune adevărul. Consideră minciuna o insultă, motiv pentru care nu vor încerca niciodată să ascundă nimic celor din jur, dar mai ales celor pe care îi îndrăgesc. Sunt persoane "din topor", adică nu se vor gândi la consecinţe atunci când deschid gura şi vor spune ceea ce gândesc. Cu toate acestea, de multe ori, „onestitatea” lor într-o situație poate deveni inutilă.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Pe acelaşi subiect

Berbecii sunt genul de persoane care îţi vor spune lucruri pe care poate nici nu ai cerut să le afli. Pot părea duri, dar sunt incredibil de sinceri şi îţi vor demonstra cu fiecare ocazie că sunt oameni de încredere. Fie că te întreabă „de ce ai ales să porţi această această culoare?" sau că îţi spun direct „acești ochelari nu se potrivesc cu forma feţei tale”, cert este că un Berbec nu va încerca să te flateze şi să te umple de complimente atunci când nu este cazul. Mai mult, te poţi asigura că îţi vor spune instant dacă vei avea o pată pe bluză sau părul în direcţii nepotrivite, astfel încât să nu apari în ipostaze neplăcute în faţa altor oameni fără să îţi dai seama. Tocmai pentru că sunt atât de sinceri se întâmplă de asemenea să fie implicaţi în tot felul de certuri mărunte, mai ales dacă discută cu persoane sensibile care pun fiecare vorbă la suflet. 

Leu (23 iulie - 22 august)

Fiind fidel semnului său zodiacal, Leii nu se tem de nimic, nici măcar să spună adevărul. În loc să îţi ofere "adevărul" care îţi va flata urechile, Leul nu te va menaja şi îţi va spune verde-n faţă tot cum stau lucrurile, fără să te mintă pentru a te face să te simţi mai bine sau pentru a-ţi proteja urechile. Totuşi, răspunsurile lor prea oneste te-ar putea face să-ți dorești să nu-i fi rugat niciodată să înceapă să vorbească. Un Leu dorește să fie un lider încrezător pe care alții să-l urmeze și asta nu se poate întâmpla decât dacă sunt sinceri, motiv pentru care un Leu se străduiește să spună întotdeauna adevărul. Leii sunt foarte mândri de faptul că spun în mod constant adevărul, iar imaginea pe care o susțin este mult mai importantă pentru ei decât să spună o minciună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii care spun adevărul, oricât ar fi de dureros