Antena Meniu Search
x

Top 3 zodii cu noroc în dragoste în luna aprilie 2022

Dragostea pluteşte în aer în luna aprilie 2022. Trei nativi ai zodiacului au şansa de a-şi găsi sufletul pereche sau de a face pasul mare şi de a spune "DA" în faţa altarului, privind în ochi persoana iubită.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.04.2022, 14:26

Top 3 zodii cu noroc în dragoste în luna aprilie 2022 - Shutterstock

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Tot ce ai nevoie a fost o pauză binemeritată în care să vă adunaţi gândurile şi sentimentele, iar acum lucrurile sunt pe cale să se îmbunătăţească, dragi Raci. Viața este pe cale să se îmbunătățească pentru voi, mai ales în plan sentimental. Veți observa că această perioadă pare să vă sporească jocul de încredere; vă veţi simţi încrezători să spuneţi tot ceea ce gândiţi fără acea inhibiţie sâcâitoare. 

Aveţi şansa să îi spuneţi persoanei iubite tot ceea ce simţiţi şi vă veţi putea deschide îndeajuns de mult încât să vorbiţi despre lucrurile de care aveţi nevoie pentru ca această relație de dragoste să ajungă la următorul nivel. Dacă sunteţi siguri că aţi găsit persoana potrivită, ei bine, tot norocul este cu voi. S-ar putea să ajungeţi în acel important punct al vieţii voastre din  punct de vedere sentimental. În plus, dacă vreţi să condimenaţi lucrurile în dormitor, nu vă temeţi: discutaţi cu partenerul / partenera voastră şi veţi observa că vor fi deschişi să vă cunoaşteţi din ce în ce mai bine.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Pe acelaşi subiect

Viața voastră amoroasă a fost întotdeauna mai mult un spectacol pentru alții decât o adevărată plăcere pentru voi, lucru care pare că se va schimba în următoarea perioadă. S-a putea să observaţi anumite probleme în relaţia de cuplu, dar dragostea pe care o purtaţi partenerului / partenerei vă va ajuta să treceţi peste orice dificultăţi. 

Vă place să le spuneţi oamenilor că trăiţi o viaţă romantică care se află în fericire zi şi noapte, dar nu este adevărat. După cum am menţionat, vă place să le arătaţi celor din jur o imagine a fericirii şi pentru a înlătura orice dubiu pe care l-ar putea avea în legătură cu relaţia voastră sentimentală. În luna aprilie veţi observa însă schimbări la persoana iubită, schimbări în bine, ceea ce va aprinde flacăra pasiunii şi o va ţine aprinsă mult de acum încolo. Aţi putea ajunge şi la concluzia că aţi găsit persoana potrivită cu care să râdeţi şi să vă distraţi şi acum, dar şi la bătrâneţe. Totuşi, dacă nu aveţi un partener stabil, atunci aprilie 2022 vă va pune categoric în faţa iubirii şi veţi întâlni o persoană cu care vă veţi conecta instant. 

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Adorați energia acestei perioade, mai ales că suntem în luna Berbecului și întotdeauna ați reușit să o transformaţi ca un lucru bun și productiv. Această energie va intra în viața voastră romantică și vă va oferi exact ceea ce aveţi nevoie: apropieri. Chiar dacă voi şi persoana iubită sunteţi îndrăgostiți nebuneşte, nu sunteți implicați unul în viața celuilalt atât de mult. Veţi căuta astfel ceva de împărtășit, ceva care să vă stimuleze pe amândoi, ceva... creativ.

În aprilie 2022 veţi descoperi acea legătură şi vă veţi simți amândoi reîncărcați de ea. Pregătiţi-vă de un moment special cu persoana iubită. S-ar putea să rămâneţi profund impresionaţi şi să vă răspundeţi unor întrebăi interioare cu privire la planurile de viitor în doi. Acest moment nu numai că vă va cimenta relația, dar va continua să vă unească pe măsură ce timpul trece. Sunteţi pe cale să atingeţi jackpot-ul dragostei, dragi Balanțe. Bravo vouă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Horoscop » Top 3 zodii cu noroc în dragoste în luna aprilie 2022