Antena Meniu Search
x

Zodiacul Dragostei 31 martie 2019. Nativii Vărsători sunt tentați să dea vina pe persoană iubită

Berbecii au tendinta de a se consuma prea mult si fara folos din cauza unor discutii cu partenerul de viata. Li se recomanda, daca pot, sa schimbe peisajul pentru o vreme.

de Redactia Observator

la 31.03.2019, 11:23

Vezi și

Berbecii au tendinta de a se consuma prea mult si fara folos din cauza unor discutii cu partenerul de viata. Li se recomanda, daca pot, sa schimbe peisajul pentru o vreme.

Taurii numai ar lenevi astazi, nu vor sa miste un deget si nu e deloc un lucru rau, pentru ca au nevoie sa isi incarce bateriile pentru o noua saptamana.

Gemenii au astazi rol de mentor in cercul lor de prieteni, dar si in familie. Sfaturile lor sunt foarte pretioase si toti cei din jur apeleaza la ei cand dau de greu.

Pentru nativii Rac ziua de azi este o sarbatoare! Celebreaza un succes, o reusita si se bucura de aprecierilor celor din jur.

Ieri au batut clopote de nunta pentru Lei si nici astazi nu se opresc! Sunt favoritii lui Cupidon, asa ca profita din plin de sansa la fericire.

Fecioarele vor sa faca astaiz tot ce nu au facut in ultima vreme. Planuiesc calatorii, iesiri cu prietenii, tot felul de schimbari in viata personala, parca vor sa recupereze un timp pierdut.

Balanţele sunt ca un magnet astazi pentru persoanele de sex opus. Iar daca vorbim de nativii singuri, acestora astrele le garanateaza ca burlacia nu ii va mai tine mult!

Scorpionii nu sunt chiar in apele lor astazi, starea lor de spirit fluctueaza parca de la o ora la asta, iar asta se intampla din cauza haosului pe care il traiesc in relatia amoroasa.

Un telefon, o intalnire sau o veste va avea un impact extrem de puternic astazi in viata Săgetătorilor. De asemenea, asta ar putea avea o legatura cu o persoana cu care credeau ca au incheiat toate socotelile.

Dragi Capricorni, daca nu va doriti sa mergeti intr-un loc, nu o faceti, daca nu doriti sa stati de vorba cu cineva refuzati! Astazi este numai despre voi insiva.

Vărsătorii sunt tentati sa dea vina pe persoana iubita pentru micile divergente dintre ei doi. Fug de responsabilitati si de asumare, iar asta le-ar putea pune o eticheta.

Daca mai bat mult pasul pe loc in a lua o decizie in plan sentimental, Peştii ar putea pierde un om de mare valoare. Li se recomanda sa nu se mai gandeasca atat de mult, pentru ca e vorba si de timpul altor persoane, nu doar de al lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Zodiacul Dragostei 31 martie 2019. Nativii Vărsători sunt tentați să dea vina pe persoană iubită