Antena Meniu Search
x

Horoscop 2020. Top 3 zodii care au noroc în dragoste în această perioadă

Dacă Februarie nu a fost întocmai luna iubirii pentru aceşti nativi, în Martie lucrurile categoric se vor schimba. În următoarea perioadă veţi înţelege ce înseamnă fericirea şi veţi găsi persoana potrivită pentru voi. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 08.03.2020, 15:46

Femeie şi bărbat sărutându-se
Zodii care au noroc în dragoste în această perioadă - iStock | Getty Images
  • Zodiile care au noroc în dragoste în Martie 2020.
  • Gemenii îşi găsesc sufletul pereche.

Dacă Februarie nu a fost întocmai luna iubirii pentru aceşti nativi, în Martie lucrurile categoric se vor schimba. În următoarea perioadă veţi înţelege ce înseamnă fericirea şi veţi găsi persoana potrivită pentru voi. 

Astrologii au creat un top cu zodiile care au mare noroc în dragoste în aceată lună. 

Leu 

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal au partea de cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor. Îşi vor deschide sufletul în faţa unei persoane pe care o cunosc de ceva vreme, însă căreia nu au avut curaj să îi spună cu adevărat ce simt. Este momentul să fiţi sinceri cu voi, căci s-ar putea ca inima să bată cu aceeaşi putere şi de partea cealaltă. Dacă lucrurile emrg bine între voi, nu excludeţi posibilitatea începerii unei frumoase poveşti de dragoste.

Gemeni

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal se vor îndrăgosti iremediabil în Martie. Este momentul vostru de a străluci şi de a primi ceea ce aţi căutat toată viaţa: fericirea. Veţi întâlni o persoană cu adevărat specială care vă va demonstra fidelitate, înţelegere şi devotament. Aveţi toate şansele să îmbătrâniţi frumos împreună, căci astrologii întrevăd o relaţie romantică de lungă durată.

Fecioară

Nativii Fecioară trebuie să îşi deshidă sufletul şi să lase loc pentru iubire. Indiferent de problemele prin care aţi trecut şi de neîncrederea pe care o aveţi probabil acum în oameni, există acolo cineva care vrea să vă fie alături. Nu îndeprătaţi această persoană, căci s-ar putea să fie "biletul câştigător" pentru voi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Horoscop » Horoscop 2020. Top 3 zodii care au noroc în dragoste în această perioadă