Antena Meniu Search
x

Curs de machiaj la Intact Media Academy

Curs de machiaj la Intact Media Academy: Pe principiul nimeni nu s-a născut învăţat, tot aşa nicio femeie nu s-a născut ştiind cum să se machieze!

Vezi și

Curs de machiaj la Intact Media Academy: Pe principiul nimeni nu s-a născut învăţat, tot aşa nicio femeie nu s-a născut ştiind cum să se machieze! Cei mai mulţi dintre noi am învăţat pe parcurs să ne scoatem în evidenţă atuurile, însă unele domnişoare şi-au propus mult mai mult. Să facă o carieră de succes din această pasiune! Iar, la Intact Media Academy, acest vis poate deveni realitate în doar 5 săptămâni!

Curaj, atitudine si incredere. Trei elemente care apar in viata unei femei atunci cand este machiată. Totusi, specialistii avertizeaza ca e foarte important ca o femeie sa adapteze machiajul la momentul zilei. Si sa tina cont de cateva trucuri, dar şi de unele restricţii.

Daca vreti sa aflati toate secretele care stau in spatele unui machiaj reusit, vă puteţi înscrie la cursul de machiaj la Intact Media Academy. Pe data de 19 februarie, incepe un nou curs ce va fi sustinut de Georgiana Gheara. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » IMA STAR » Curs de machiaj la Intact Media Academy