Antena Meniu Search
x

Video "Mi-au făcut surpriză". Activitatea care poate deveni un cadou inedit pentru cei dragi. Aventura costă 170 de lei de persoană

Nu departe de Timişoara, natura face spectacol. Bega sălbatică îi imbie pe iubitorii de plimbare la. vâslit. O tură cu caiacele pe râu este o opţiune tot mai cautată pentru cei care vor să pună zgomotul urban pe pauză şi să se relaxeze împreună cu prietenii. Nu e nevoie nici măcar de experienţă, ci doar de bună dispoziţie. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 26.05.2024 , 19:53

Din aprilie şi până în octombrie, pasionaţi de natură îşi dau întâlnire lângă Timişoara, la o plimbare cu caiacele. Aventura pe Bega sălbatică începe cu un instructaj. Astăzi ghid este Călin Tot, pasionat atât de rafting cât şi de canotaj.

Călin Tot, ghid: Nu e nimic periculos. Eşti pe apă, dar ai vestă de salvare, e obligatorie, toată lumea trebuie să poarte vesta de salvare, apa este liniştită, nu sunt curenţi, nu sunt obstacole. Poate să vină oricine. Avem şi familii cu copii mici, chiar şi 6-7 ani care vin în caiacele duble.

Experienţa anterioară nu este necesară, iar traseul e unul uşor

Vezi și

Echipaţi, instruiţi şi cu chef de vâslit, canotorii amatori se lansează la apă. Experienţa anterioară nu este necesară, iar traseul e unul uşor.

Pe acelaşi subiect

Canotor: Nu am emoţii, nu am frică de apă, vestă am, ceva rău nu cred că se poate întâmpla. Mi se pare o activitate fain de weekend.

Canotor: E o încercare, mi s-a părut interesant să avem o experienţă de genul. Plus că a fost săptămâna trecută ziua lui taică-miu şi am zis să îi facem cadou.

Preţul pentru o astfel de aventură pe Bega costă 170 de lei

Şi aşa a început aventura pitorească. Un prilej bun şi de socializare în mijlocul natură. O plimbare cu caiacele pe Bega sălbatică durează aproximativ 2 ore, timp în care se parcurg 6 -7 kilometri. Şi chiar dacă pare solicitant să vâsleşti atât din prima, natura te face să uiţi de efort şi să te bucuri de relaxare. 

Preţul pentru o astfel de aventură pe Bega costă 170 de lei pentru un caiac individual şi 270 de lei pentru cel dublu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Toate firmele, obligate să folosească POS. Credeţi că măsura va combate evaziunea fiscală?
Observator » Inedit » "Mi-au făcut surpriză". Activitatea care poate deveni un cadou inedit pentru cei dragi. Aventura costă 170 de lei de persoană