Antena Meniu Search
x

Video Tabăra cu concept unic în care copiii uită de telefoane: "Nu simţi pentru că este distracţie". Cât costă o zi de aventură

Conceptul taberelor de cercetaşi prinde tot mai mult teren şi în România. Iar părinţii aleg această opţiune dintr-un simplu considerent. În tabăra pentru cercetaşi, copiii nu au voie să îşi petreacă timpul pe telefoane, ci trebuie să înveţe lucruri utile. Cum să aprindă un foc, cum să se ghideze în natură, sau un sport nou. De la această idee a plecat şi tabăra pentru Caiac.  

de Redactia Observator

la 16.07.2023, 11:36

Vezi și

Dacă pentru unii e tradiţie, alţii sunt pentru prima oară într-o astfel de tabără. Aşa că se lasă ghidaţi de cei cu experienţă şi profită din plin de tot ceea ce vacanţa departe de telefon le-o oferă.

Reporter: Cu lipsa de telefon, de internet ce facem?

Copii: Nu, dar, nu.....Nu avem treabă ......Dar nu o simţi pentru că este distracţie. Avem în plus mult mai multe jocuri de echipă, suntem mult mai uniţi şi am reuşit să dezvoltăm o prietenie.

Micuţii se întorc acasă mai puternici

Pe acelaşi subiect

Iar pe lângă prietenie, copiii îşi dezvoltă o mulţime de alte abilităţi. De la vâslitul în caiac, şi până la învăţarea importanţei unei veste de salvare, finalul este acelaşi - micuţii se întorc acasă mai puternici.

Ionuţ Stanovici, organizator: Este o tabără în care se adună foarte mulţi copii. Tabără în care facem şi o selecţie dintre aceşti copii care îi ducem spre sportul de performanţă, în caiac. Mai învăţăm copiii ce înseamnă persoanele cu nevoi speciale, pentru că este o integrare sociale, aducem aici copii din casele de copii din Satu Mare, din Maramureş.

Cât costă o zi de distracţie în tabără

Copil: Îmi place când ne lasă în apă şi ne putem da cu caiacul sau cu pluta. 

După bălăceala din lac şi vâslit, oboseala şi-a spus cuvântul. Iar energia poate fi recuperată doar după un prânz copios. Părinţii trebuie să plătească 100 de lei pentru o zi de tabără, însă organizatorii vin şi cu oferte. Dacă plata este făcută în avans, se aplică o reducere de 10%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Inedit » Tabăra cu concept unic în care copiii uită de telefoane: "Nu simţi pentru că este distracţie". Cât costă o zi de aventură