Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Analia Selis şi Mariano Castro aduc ritmurile de tango argentiniene la Sala Radio

Analia Selis se numără printre artiştii care se bucură de spectacole, chiar şi în această perioadă delicată, după un 2020 în care poate număra pe degete concertele pe care le-a susţinut. Pregăteşte un spectacol important chiar luna următoare. La Sala Radio va cânta alături de Mariano Castro, un muzician cu origini argentiniene, la fel ca ea. 

de Redactia Observator

la 29.10.2021 , 13:14

Analia Selis este singura artistă din familia ei. Visează să cucerească marile scene ale lumii şi începuse deja să facă asta înainte de blocajele pandemiei. Iar acum tot pe asta se concentrează.

Analia Selis: Anul acesta se împlinesc 100 de ani de când s-a născut compozitorul nostru cel mai cunoscut în tango. Şi am făcut acest proiect, pe care l-am plimbat peste tot. Am fost şi în Lituania. Când s-au deschis uşile, am plecat. 

Concert Analia Selis şi Mariano Castro la Sala Radio

Vezi și

Analia Selis: Iubesc Sala Radio. O să fie cu public, 30% doar. Biletele se vor pune în vânzare săptămâna viitoare, online. (...) Este prima dată când plec în Franţa şi voi cânta cu Mariano Castro la festivalul de neo-tango. Este tango modern, dar eu o să cânt acolo tango tradiţional, la Lyon. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul VIDEO de mai sus.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Invitaţii Observator 12-14 » Analia Selis şi Mariano Castro aduc ritmurile de tango argentiniene la Sala Radio