Antena Meniu Search
x

Video Brigitte și Florin Pastramă, sub control judiciar. Ar fi vândut măşti Gucci sau Louis Vuitton contrafăcute cu 2 euro

Brigitte Pastramă şi soţul ei s-au trezit cu poliţiştii la uşă joi dimineaţă! Aceştia, spun anchetatorii, vindeau pe internet măşti de protecţie contrafăcute, decorate cu emblemele celor mai mari case de modă din lume. Afacerea mergea ca pe roate încă de la jumătatea anului trecut. După mai multe ore de audieri, cei doi au plecat acasă, sub control judiciar.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 22.07.2021, 20:47

Vezi și

Brigitte şi Florin Pastramă au fost azi în lumina reflectoarelor...la poliţie. Deşi şi-au construit o imagine de persoane publice, de data aceasta n-au scos o vorbă. Dimineaţă, anchetatorii au descins în vila lor din Pipera şi au ridicat cutii întregi cu măşti "de firmă".

Conform surselor Observator, anchetatorii au ridicat joi dimineaţă sute de măşti, dar şi mai multe documente contabile ale firmei prin care acestea erau comercializate. Toate sunt acum probe la dosar. 

Sunt acuzaţi că au vândut pe internet măști de protecție imprimate cu mărcile unor branduri de lux precum Fendi, Gucci sau Louis Vuitton. Erau comercializate cu 9,5 lei, la preţ redus de la 70 de lei. Asta în timp ce măştile originale costă între câteva zeci şi câteva sute de euro.

Aproximativ şase ore au petrecut cei doi soţi în faţa anchetatorilor de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din Sectorul 2. Ei sunt cercetaţi într-un dosar de contrafacere a unei mărci şi punere în circulaţie de produse contrafăcute.

Pe acelaşi subiect

Brigitte şi Florin Pastramă au mai multe afaceri împreună

După audieri, Brigitte şi Florin Pastramă au fost lăsaţi să plece acasă. Şi-au petrecut ziua stând de vorbă, în foişorul din curte. Dar nu vor avea deloc linişte. Sunt cercetaţi sub control judiciar şi vor trebui să dea cu subsemnatul la poliţie. Cei doi formează un cuplu din 2019 şi au mai multe afaceri împreună care le-au adus profit: o shaormerie, un local pentru petreceri, dar şi magazinul online cu măşti contrafăcute, care între timp, a fost închis. Nu şi-a făcut niciodată publice veniturile, dar pe reţelele de socializare se lăuda cu viaţa de lux pe care o duce.

Brigitte a mai avut probleme cu legea şi în 2003. A făcut trei ani de închisoare pentru complicitate la tâlhărie și lipsire de libertate a unui manager de club. În acea perioadă, era manechin şi câştigase deja "Top Model România" și "Top Model of the World". În închisoare, a fost instructor de fitness pentru colegele de celule. A devenit celebră datorită căsătoriei cu Ilie Năstase. Un mariaj cu scântei, care s-a încheiat după 5 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Justitie » Brigitte și Florin Pastramă, sub control judiciar. Ar fi vândut măşti Gucci sau Louis Vuitton contrafăcute cu 2 euro