Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Omul de afaceri Nelu Iordache, audiat mai multe ore la DNA în legătură cu un dosar din 2017: "N-am dat mită la nimeni"

Milionar "săltat" de procurorii anticorupţie de pe scaunul din avion. Omul de afaceri Nelu Iordache voia să ajungă la Roma dar a fost luat direct de pe aeroport şi dus la audieri, sub escortă.

de Bianca Iacob

la 21.07.2021 , 20:57

Este un dosar din 2017 în care acuzat de trafic de influenţă şi dare de mită. 

În jurul orei 10 dimineaţa, Nelu Iordache a fost dat jos din avionul cu destinaţia spre Roma şi dus cu mandat de aducere în faţa procurorilor DNA.

Acolo a stat la audieri undeva la cinci ore, iar la ieşire, Nelu Iordache a negat că ar fi dat mită şi le-a spus jurnaliştilor că este un dosar mai vechi, din 2017, care are legătură cu Romstrade, o companie a cărei insolvenţă este în atenţia procurorilor.

Vezi și

Un dosar mai vechi

”Un dosar de la insolvenţă de la Romstrade. E mai vechi, din 2017”, a afirmat omul de afaceri. Întrebat dacă a dat mită pentru insolvenţă, el a negat: ”Nu, la nimeni, la nimeni”.

Potrivit unor surse, Nelu Iordache este pus sub control judiciar şi nu are voie să părăsească ţara. 

Bianca Iacob Like

Singurul lucru pe care ştiu bine să îl fac e meseria asta de jurnalist! Într-o lume destinată si dedicată oarecum bărbaților, am ajuns să fiu reporter în două războaie. De fapt, sunt mai multe, vreo 4. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Omul de afaceri Nelu Iordache, audiat mai multe ore la DNA în legătură cu un dosar din 2017: "N-am dat mită la nimeni"