Meniu LIVE
Search
x

Video Percheziţii la zeci de suspecţi care s-ar fi dat artişti afectaţi de pandemia de coronavirus pentru a obţine indemnizaţii de la stat

Zeci de poliţişti, jandarmi, procurori şi luptători de la SIAS participă, miercuri dimineaţa, la 44 de percheziţii efectuate în judeţele Giurgiu, Prahova, Ilfov, Dâmboviţa, Argeş, Gorj şi municipiul Bucureşti.

De Redactia Observator la 23.06.2021, 10:59
  • Prejudiciul din acest dosar este de circa 300.000 de lei.

Percheziţiile vizează atât domiciliile unor persoane fizice, cât şi sediile unei societăţi comerciale şi sunt conduse de procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

Percheziţiile vizează persoane care s-ar fi dat artişti afectaţi de pandemia de coronavirus şi ar fi solicitat indemnizaţii de ajutor de la stat.

87 de suspecţi urmează să fie audiaţi în acest dosar

Administratorii societăţilor comerciale vizate sunt bănuiți ca ar fi întocmit, în fals, mai multe contracte de prestări de servicii muzicale cu 80 de persoane fizice. Ulterior, documentele ar fi fost depuse la Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Giurgiu, suspecţii obținând în mod ilegal 300.000 de lei.

87 de persoane sunt vizate de acest dosar, ele urmând să fie duse la audieri după terminarea percheziţiilor

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Percheziţii la zeci de suspecţi care s-ar fi dat artişti afectaţi de pandemia de coronavirus pentru a obţine indemnizaţii de la stat