Antena Meniu Search
x

Video A băut 12 doze de energizant în 10 minute, ca să-şi impresioneze colegii de muncă. Pariul i-a fost aproape mortal unui gamer de 36 de ani din SUA

A dat pe gât 12 doze de băuturi energizante în doar 10 minute ca să-şi impresioneze colegii de muncă, iar gestul necugetat aproape că l-a ucis. Un bărbat de 36 de ani, pasionat de gaming, a simţit pe propria piele ce se întâmplă când faci un astfel de abuz. Medicii spun că pancreasul lui a intrat într-un proces de "autodigestie" din cauza şocului provocat de excesul de zahăr, cofeină şi chimicale în organism.

de Redactia Observator

la 16.11.2022, 18:29

Pariul l-a băgat în spital, în stare gravă
Pariul l-a băgat în spital, în stare gravă - Captură video Chubbyemu / YouTube

Vârsta de 36 de ani nu l-a ferit pe un bărbat din străinătate de consecinţele grave ale unui "pariu" mai degrabă adolescentin. Ca să-şi dovedească rezistenţa şi să-şi impresioneze colegii de muncă, gamerul a băut pe nerăsuflate nu mai puţin de 12 doze de băuturi energizante. Totul în doar 10 minute. Gestul şi-a pus amprenta asupra organismului său, asaltat dintr-o dată de substanţe în exces. Zahărul, cofeina şi chimicalele din energizant i-au dat gata pancreasul, care, potrivit medicilor citaţi de Mirror, a intrat într-un proces de "autodigestie".

Pariul l-a băgat în spital, în stare gravă

Povestea a fost făcută publică de un medic, în cadrul unei discuţii cu colegii de breaslă, pe YouTube. Acesta s-a referit la pacientul cu pricina folosind iniţialele JS şi a precizat că bărbatul respectiv are 36 de ani şi e pasionat de gaming. Ar fi avut mereu probleme de socializare cu cei din jur şi i-a fost extrem de greu să-şi facă prieteni. Aşa că nu a ezitat când s-a trezit în faţa unei provocări cu urmări periculoase. Ca să-i uimească pe cei de la birou, a acceptat să bea 12 doze de băuturi energizante într-un "timp-record".

"Imediat, JS a dat semne că nu se simte bine. Şi ca să mai uite de durere, a început un joc", spune Dr. Bernard Hsu, cunoscut pentru canalul său de YouTube ChubbyEmu. Avea palpitaţii cardiace, pe care le-a pus pe seama aportului de cofeină. Dar simptomele bizare nu s-au oprit aici: avea dureri de spate, pe care le-a "tratat" cu un pahar de alcool. Starea lui s-a înrăutăţit progresiv, iar o zi mai târziu a ajuns la spital, incapabil să mai mănânce sau să bea. S-a prăbuşit în braţele infirmierei, dar chiar şi în acest stadiu a refuzat să recunoască ce făcuse. I-ar fi fost mult prea ruşine de gestul său.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un final, medicii au aflat povestea din spatele bolii acestuia şi i-au pus şi un diagnostic: avea pancreatită acută. Mai mult, organul intrase într-un proces de "autodigestie", în urma şocului la care bărbatul şi-a supus organismul. Cu un tratament adecvat, gamerul a reuşit să se întoarcă acasă pe picioarele sale, iar păţania i-a servit drept "lecţie de viaţă". Medicul a folosit exemplul pentru a le atrage atenţia oamenilor să fie extrem de atenţi cu produsele consumate. "Mulţi ştiu deja că băuturile energizante pot fi periculoase, dacă le consumăm în exces. Dacă bei aşa ceva ocazional şi eşti tânăr şi sănătos, nu e o mare problemă. Dar dacă procedezi ca acest pacient, lucruri extrem de rele se pot întâmpla", a precizat Dr. Bernard Hsu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » A băut 12 doze de energizant în 10 minute, ca să-şi impresioneze colegii de muncă. Pariul i-a fost aproape mortal unui gamer de 36 de ani din SUA